Zavarna ha párod még az exel együtt dolgozna?
Figyelt kérdés
Arra értem, hogy a páromnak, a volt párja segít mindenben. Közös üzletük volt, nem sikerült még mindent lezárniuk válás után, de az új üzletében is segítségét kéri. Én ezt már nagyon megalázónak érzem.2013. okt. 8. 12:24
2/16 anonim válasza:
Nehéz kérdés. Attól függ, milyen az exe. Ha jó fej, normális a hozzáállása, normális velem is, akkor nem zavarna.
3/16 anonim válasza:
Zavarna, kérje inkább az én segítségemet.
4/16 anonim válasza:
Valószínűleg szüksége van a régi párja szaktudására, tapasztalatára, az új üzletében. Nincs ebben semmi gáz. Azért mert elváltak nem kell kinyírniuk egymást, lehetnek barátságban is, de téged szeret.
5/16 anonim válasza:
Nagyon zavarna, főleg ha mástól is tudna segítséget kérni, nem csak az extől.
7/16 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt, milyen a viszonyod az exével, hány évesek vagytok?
Egyébként nem zavarna. Nyilvánvaló, hogy a közös vállalkozást közösen kell lezárniuk. Gondolom nem várod el tőle, hogy csak úgy eldobja azt, amit eddig felépített. Az új üzlet nyitásánál pedig valószínűleg a volt párja segítségére tud lenni szakmailag.
Miért lenne ez megalázó?
8/16 anonim válasza:
A közös vállalkozás lezárása normális....másképp nem lehet megoldani!! DE az hogy az ujnál is az ő segítségét kéri ez már számomra is megalázó lenne!! Nem türném el!
9/16 A kérdező kommentje:
Az exe még szereti....ő meg csak engem, állítólag...
2013. okt. 8. 13:16
10/16 anonim válasza:
Ha az exe még szereti, akkor megértem, hogy zavar. Engem is zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!