Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna ha párod még az exel...

Zavarna ha párod még az exel együtt dolgozna?

Figyelt kérdés
Arra értem, hogy a páromnak, a volt párja segít mindenben. Közös üzletük volt, nem sikerült még mindent lezárniuk válás után, de az új üzletében is segítségét kéri. Én ezt már nagyon megalázónak érzem.
2013. okt. 8. 12:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Engem nagyon zavarna.
2013. okt. 8. 12:30
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz kérdés. Attól függ, milyen az exe. Ha jó fej, normális a hozzáállása, normális velem is, akkor nem zavarna.
2013. okt. 8. 12:30
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
Zavarna, kérje inkább az én segítségemet.
2013. okt. 8. 12:31
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg szüksége van a régi párja szaktudására, tapasztalatára, az új üzletében. Nincs ebben semmi gáz. Azért mert elváltak nem kell kinyírniuk egymást, lehetnek barátságban is, de téged szeret.
2013. okt. 8. 12:32
 5/16 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon zavarna, főleg ha mástól is tudna segítséget kérni, nem csak az extől.
2013. okt. 8. 12:34
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna.
2013. okt. 8. 12:37
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Mióta vagytok együtt, milyen a viszonyod az exével, hány évesek vagytok?

Egyébként nem zavarna. Nyilvánvaló, hogy a közös vállalkozást közösen kell lezárniuk. Gondolom nem várod el tőle, hogy csak úgy eldobja azt, amit eddig felépített. Az új üzlet nyitásánál pedig valószínűleg a volt párja segítségére tud lenni szakmailag.

Miért lenne ez megalázó?

2013. okt. 8. 12:49
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
A közös vállalkozás lezárása normális....másképp nem lehet megoldani!! DE az hogy az ujnál is az ő segítségét kéri ez már számomra is megalázó lenne!! Nem türném el!
2013. okt. 8. 13:06
 9/16 A kérdező kommentje:
Az exe még szereti....ő meg csak engem, állítólag...
2013. okt. 8. 13:16
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha az exe még szereti, akkor megértem, hogy zavar. Engem is zavarna.
2013. okt. 8. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!