Zavarna ha párod még az exel együtt dolgozna?
Engem zavarna, és ki is fejtem, hogy miért.
Nem hinném, hogy előtte sem működött közöttük már semmi, ha még most is jóban vannak, és tudnak együtt dolgozni. Inkább úgy gondolom, valamiért egyhangú lett a kapcsolatuk, kihűlt. De ha még az új üzlet beindításánál is az ex ott van, ott azért szerintem még erős a kötődés.
Mint köztudott, asok kapcsolat, pontosan az összezártság miatt, a munkahelyen alakul ki...tehát én nem lennék nyugodt a helyedben!
Igen, határozottan.
Joggal érzed megalázónak, ugyanis az a helyzet, hogy az ex azzal próbálkozik, hogy visszaszerezze a párodat, hogy előadja, hogy mennyire nem ért az új üzlet beindításához, ahhoz csakis a párod ért...értsd: előadja a nagyhalált, rájátszik a másik gálánsságára vagy hozzáértésére, és az egész mögött semmi más nincs, mint az, hogy bármilyen módon és áron is, de visszaszerezze az exet.
Ezeket a függő kapcsolatokat egyszer s mindenkorra le kell tudni zárni. Beszélj a pároddal és állj a sarkadra. Nem akarásnak nyögés a vége: ha akarja, akkor le tud mindent végleg zárni, az üzletet is meg a kapcsolatot is.
Ha nem akarja, akkor pedig gondolkodj el azon, hogy mit akarsz te ilyen embertől hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!