Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavarna, ha a párotok értetek menne a munkahelyetekre?
Párom mindig értem jön a tőlünk 20 km-re lévő munkahelyemre. Úgy érzem, hogy ellenőrizni akar, hogy tényleg oda megyek e reggel.
Ráadásúl a benzin sem kevés pénz. Ha szólok neki akkor veszekedik. Mit tegyek?
Mindig értem jött. Elősször azt hittem, hogy így akarja a szivembe lopni magát, de már jó ideje együtt vagyunk és még mindig ezt csinálja.
Az a baj, hogy havi szinten több ezer forint a benzin.
A 11-esnél van a pont! AKiért minden nap 20 km-es kitérőt tesz a párja, az beteges.
Akiért meg kérésre sem megy el, az nem szereti.
A kettőt fölösleges összekeverni és összemosni... a ragaszkodás nem a szeretet jele, hanem a mániáé...
Más helyzetekben is ilyen? Mindig a nyomodban van, ellenőriz, féltékenykedik, vagy mit tudom én, nézegeti a telefonod, az e-mailjeid, esetleg nem enged el egyedül sehova? Mert nem mindegy. Ha amúgy is ilyen, akkor valószínűleg betegesen féltékeny.
Ha viszont másban nem mutatkozik meg a féltékenység ilyen szinten, akkor meg lehet, hogy tényleg úgy van vele, hogy azzal segít neked, ha hazahoz munka után és ha visszautasítod, akkor rosszulesik neki. Lehet, hogy nekem is rosszulesne, ha be tudnék menni a páromért, ő meg azt mondaná: kösz, nem akarok veled hazajönni, inkább a busz.
Kevés az infó, nem tudni, melyik helyzet áll fenn.
Reggel is ő visz el, aztán délután meg érted megy? Vagy csak délután megy érted? Saját gépkocsival, vagy cégessel?
Ha a munkahely 20 km, akkor napi 40 km utazás fölöslegesen az ő részéről, ha reggel is visz, akkor napi 80. Ez ngyon durva. A veszekedésből ítélve egyértelműen féltékeny, azért megy érted, nehogy beülj egy pasival egy kávéra. Ellenőrzi a telefonodat is?
Ez attól függ, akarsz-e rabszolga lenni egy ilyen zsarnok arsztokrata embernek alárendelten, ha igen, akkor maradj vele és viseld el, e ha nem akkor első körben ülj le vele és mondd meg neki, hogy haza tusz menni busszal is és hogy a közös pénzből nem költhet ennyit benzinre. Érzékeltesd, hogy nem áll fölötted. Egyenjogúság van, ez nem egy arab ország!
A boltba szokott még elvinni, mondjuk azt nem is bánom.
Olyan jó lenne várni a buszt és utána szunyókálni a buszon majd hazasétálni. De így fél óra alatt otthon vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!