Titeket zavarna ha a férjetek szakállat növesztene?
:D most már nem divat a szakáll, hanem inkább a rajzra emlékeztető mindenféle szakállszerűségek, mint pl. Robert Downey Jr.-nak a Vasemberben. Na, egy olyat szerintem nehezebb karban tartani, mint mindennap borotválkozni.
A kb. egy centis szőrzet nem zavar, de a több centishez már az ember gondol valamit...hogy az illető biztos valami világtól elrugaszkodott lélek vagy ápolatlan.
Szóval a válasz: nem, a gondosan ápolt szakáll nem zavarna, sőt szoktam is mondani a férjemnek, hogy szabi alatt vagy hétvégén minek borotválkozik??
Mit jelent nálad, hogy szakáll?
Mert hasonló megfontolásból én csak az államon hagytam meg, hosszabb mint egy borosta, de nem lóg bele azért a tányérba, miközben eszem :D Az arcom többi részét továbbra is borotválom.
Ilyesmi, csak nekem nem "kunkorodik fel", hanem egyenes a teteje is:
Akkori baránőm is szólt egyszer-kétszer, aztán mondta, hogy nem is rossz :) Szóval szerintem a száj környéki szőrzetet nem nagyon szeretik a nők.
Engem nem zavarna. Régebben volt a férjemnek.
Egy ápolt szakáll szerintem nem zavaró, és férfias tud lenni, feltéve ha az illetőnek jól áll.
28/N
Nekem nem nagyon tetszik a szakáll, de mivel a férjem felnőtt ember, ezért, ha ő így érzi jól magát, nyilván nem szólnék bele.
Én is elvárom, hogy ne szóljon be senki a frizurám miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!