Titeket zavarna ha a férjetek szakállat növesztene?
7-es első kép jó!
#8"semmi joga"
Ez nem jogi kérdés. Sajnos, ha a feleséged zavarja, nem kéne.. (Engem is zavar. Nagyon megváltoztatja az arcot, nem úgy szeretett meg-új igazolványképek is kellenek..Azonkívül az arc nagyon fontos, a tekintet.. és két arc összesimulása- ezek fontosabbak, mint más testi vonatkozások!)
Embere válogatja:)
A férjemnek 28 évig sima volt az arca,most van szakálla.
Én kértem meg, hogy növessze,mert olyan helyes szakállformák vannak,kíváncsi voltam hogy állna neki..
Régebben nekem, se tetszett a bajusz,szakáll, egyáltalán ,a borostás arc.
De változunk:)
Én kifejezetten igénylem a páromon a szakállat, nekem erről férfiasabb.
Ilyesmi szokott neki lenni. Én nagyon szeretem, és párszor volt, hogy megborotválkozott, nagyon gyerekarca volt, alig vártam, hogy megint szakállas legyen :)
Barátnőm is szakáll párti, ő kifejezetten terelgeti a szakáll felé a pasiját (meg az exeit) :D
Amúgy nem igaz, hogy nem divat. Pont, hogy most lett divat újra.
Valaki írta, hogy a borosta szúr, a szakáll jó puha. Támogatom. Imádom a szakállat! Persze nem a prémes, már-már birkáéra emlékeztetőt.
Volt exem akinek nem volt szakálla (de fura...) és nagyon szúrt az álla, még ha frissen borotválkozott is brrr. A szakáll meg kis puha nyuszi xD
11-es új igazolványképek, ne viccelj már :D
Nekem régebben hosszú hajam volt és sima arcom, a személyimba is ilyen fotóval kerültem bele. Most rövid hajam van és kis szakállam az államon, de eszembe sem jutott kicseréltetni, de nem is tette szóvá senki sem pl bankban, sem közúti ellenőrzéskor. (jogsimmal is ugyanez a helyzet)
Ennyi erővel mondjuk lehetne két személyi igazolványom, az egyiken van pár szál szőr az orrnyergemen a két szemöldököm között, a másikon meg nincs. Az elsőt akkor használom, ha éppen nincs időm kitépkedni, a másodikat meg amikor megcsináltam? Ugyan már :D:D:D
Alapvető arcvonások és arcforma nem változnak. Vagy te minden hajvágás és borotválkozás után új iratokat csináltatsz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!