Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavarna, ha a párotok értetek menne a munkahelyetekre?
Párom mindig értem jön a tőlünk 20 km-re lévő munkahelyemre. Úgy érzem, hogy ellenőrizni akar, hogy tényleg oda megyek e reggel.
Ráadásúl a benzin sem kevés pénz. Ha szólok neki akkor veszekedik. Mit tegyek?
Nem járnék olyan férfival, aki úgy érzem ellenőrizni akar.
Ha egyszer-egyszer meglepetésből elhoz egy néz nap után hát legyen, annak örülnék (bár kérdéses, hogy az én autómmal mi lenne, hagyjam ott a munkahelyem előtt?:D), vagy ha abban a városban van dolga és előre megbeszéljük hogy együtt megyünk, az is jó.
De ha rendszeresen, ellentmondást nem tűrően eljár értem, annak ellenére hogy drága és messze van...na azzal baj lenne.
Neki mi az indoka minderre?
Én mindig is nagyon örültem neki, ha értem tudott jönni. De ez a részéről nem ellenőrizgetés volt, hanem segítség nekem, hogy ne kelljen mindig kigyalogolnom a buszmegállóhoz, ami elég messzi van és ne kelljen buszozgatni a tömegben.
Ha tényleg biztosan tudod, hogy azért visz el a párod, hogy ellenőrizzen, akkor valószínűleg ez egy nagyobb probléma és akkor sem oldódna meg, ha nem vinne a munkahelyedre, akkor máshogy ellenőrizne.
Veszekszik ha szólsz ezért? Azt gondoltam volna, hogy kedveskedni akar, de a veszekedést nem értem.
(Én ha könyörögtem a páromnak akkor sem jött értem, max. ha már az időjárás nem járt a busz vagy lekéstem az utolsó járatot, de gyakran akkor is húzta a száját.)
Szóval engem nem zavarna, de a veszekedés részre igencsak furán néznék rá! Miért nem kérdezed meg ilyenkor, hogy neki meg mi baja van?
Én egy helyen dolgozom a párommal..
De mégis mi ez, hogy ellenőrizne, hogy dolgozni mész-e reggel? Vagy te megteheted, hogy időnként nem mész be, hanem csak úgy reggel 9kor összeszedsz valami pasast? Komolyan nem értem..
Miért zavarna? Ennek csak örülni tudok.
Mivel elég változatos munkarendben dolgozunk sajnos ritka az ilyen, de olyankor mindig örülök neki, hogy elém jön.
Van valami oka a párodnak, hogy ellenőrizzen téged? Vagy te is úgy látod, hogy van oka rá?
Ha a 2 kérdésre NEM a válasz akkor örülj, hogy törődik veled, érezteti, hogy szeret.
És, hogy mit tegyél? Beszéld meg vele, hogy miért teszi ezt, főleg ha eddig nem volt rá jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!