Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen velem? A páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen velem? A páromnak egyik este felöltöztem szexisen. Combfix, harisnyatartó és melltartó. Mivel a lányom még nem aludt rávettem a pizsimet.

Figyelt kérdés

Elaltattam a lányom és bebújtam az ágyba.Amíg a párom lefürdött addig levettem a pizsimet.Bebújt mellém az ágyba és odabújtam a kezét a lábamra tettem és semmi!Kérdeztem tőle,hogy aludni akarsz?Igen volt a válasz.Erre én ledobtam magamról a takarót és azt mondtam sejtelmesen,hogy akkor én ezt leveszem.Szépen lassan vettem le magamról a ruhákat.Ő addig ott feküdt mellettem!Meg se mozdult!!!!Felvettem a pizsimet és megkérdeztem tőle,hogy most miért nem tett valamit?Erre elkezdett velem hangoskodni,hogy most sértődj meg,meg,hogy nem vette észre,hogy mi van rajtam!Hátat fordított és elaludt.Úgy éreztem magam mint akit fejbe csaptak!Ennek három napja és meg se próbálta megbeszélni vagy legalább annyit mondani,hogy bocs!Nagyon rosszúl esett!

Ti mit tennétek a helyemben?

Bocsi,hogy ilyen hosszú lett!

2009. nov. 14. 19:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/122 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Képzeljétek azóta sem ért hozzám egy ujjal sem!

Ti mit csinálnátok?Elhagynátok?

2010. jan. 10. 22:25
 52/122 anonim ***** válasza:
100%

El. Sajnálom, de te is tudod, hogy ez lenne a leghelyesebb. Persze a gyerek... Tudom én, de az egyik hozzászólásodból kiderült, hogy ovodás. Most még sokkal könnyebben feltudná dolgozni, mint 10-12 évesen. A szíved mélyén te is tudod, hoyg ennek előbb utóbb vége lesz és be kell látnod, hogy most még könnyebben találsz egy új barátot/férjét, mint 10 év múlva. Biztos vagyok benne, hogy a szüleid segítenének.

Még az is lehet, hogy miután elköltöztél tőle, rájön, hogy mennyire fontos vagy neki, és visszacsábít. persz enem szabad erre számítani, mer tcsalódás érhet.

Szerintem kezdj új életet. Remélem egy napon visszakapod azt a sok szépet és jót, amit te adtál a férjednek. : )

Sok szerencsét az életben!

2010. jan. 10. 23:03
 53/122 anonim ***** válasza:
87%
Biztos vagyok benne, hogy a szüleid segítenének új életet kezdeni.*
2010. jan. 10. 23:05
 54/122 anonim ***** válasza:
87%
Csatlakozom az elottem szolohoz.
2010. jan. 10. 23:18
 55/122 anonim ***** válasza:
81%

Van olyan, hogy aki minden nap elérhető/megkapható már nem kívánatos. Szomorú, de sajnos igaz. Néha csak akkor figyel fel az ilyen partner, ha mások is vonzónak tartanak. Tudom,utálatos ezzel foglalkozni, de talán adhatnál a dolognak egy esélyt. És nem megcsalásra gondolok.

Jómagam rühellem az általam leírt típust, némelyik odáig vetemedik, hogy megkérjen : "tettess hűtlenséget,hogy újra rádgerjedjen". A valóságban közben maximálisan elvárja a hűséget tőled.

2010. jan. 10. 23:21
 56/122 anonim ***** válasza:
100%
Az én szüleim akkor válltak el mikor 10 éves voltam és eléggé megviselt, bár akkor sem nagyon értettem hogy miért, csak azt a sok veszekedést láttam, meg verekedést és elég mély nyomott hagyott bennem a mai napig! 30 éves vagyok és ha visszagondolok arra az időszakra, azt érték el a szüleim hogy lelkileg nyomorék lettem. Úgyhogy sztem ha még kicsi a lányod akkor még most lépjél, még most nem lesz neki olyan rossz!!!
2010. jan. 10. 23:59
 57/122 anonim ***** válasza:
100%
Keress valakit aki értékeli az ilyen próbálkozásaidat.
2010. jan. 11. 00:58
 58/122 anonim ***** válasza:
100%
Én tegnap hagytam el az élettársamat ezért, csak nálunk fordítva volt, mert én férfi vagyok...;(
2010. jan. 11. 01:05
 59/122 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is rosszul esne,mindenkép beszéld meg vele,ne oda vissza vágások legyenek mert az nem vezet jóra.
2010. jan. 11. 02:35
 60/122 anonim ***** válasza:
34%
Lehet, hogy ebben a "szerelésben" még jobban nem kívánt, mert az csak fiatal jó alakon gerjeszti a pasikat!
2010. jan. 11. 03:20
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!