Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen velem? A páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen velem? A páromnak egyik este felöltöztem szexisen. Combfix, harisnyatartó és melltartó. Mivel a lányom még nem aludt rávettem a pizsimet.

Figyelt kérdés

Elaltattam a lányom és bebújtam az ágyba.Amíg a párom lefürdött addig levettem a pizsimet.Bebújt mellém az ágyba és odabújtam a kezét a lábamra tettem és semmi!Kérdeztem tőle,hogy aludni akarsz?Igen volt a válasz.Erre én ledobtam magamról a takarót és azt mondtam sejtelmesen,hogy akkor én ezt leveszem.Szépen lassan vettem le magamról a ruhákat.Ő addig ott feküdt mellettem!Meg se mozdult!!!!Felvettem a pizsimet és megkérdeztem tőle,hogy most miért nem tett valamit?Erre elkezdett velem hangoskodni,hogy most sértődj meg,meg,hogy nem vette észre,hogy mi van rajtam!Hátat fordított és elaludt.Úgy éreztem magam mint akit fejbe csaptak!Ennek három napja és meg se próbálta megbeszélni vagy legalább annyit mondani,hogy bocs!Nagyon rosszúl esett!

Ti mit tennétek a helyemben?

Bocsi,hogy ilyen hosszú lett!

2009. nov. 14. 19:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/122 anonim ***** válasza:
58%
Azert nem ertem a kiakadasodat, mert a ferjed nem egy szexmanias, nincs oda egyaltalan a szexert! Nemcsak ezen a napon, hanem soha! Hiszen te sajat magad irod, hogy mindig te kezdemenyezel, es majd varhatsz most megint, mire azt mondja, hogy kivan. Most mit csodalkozol, nem ertem?! Hat probald vegre megszokni, hogy az agyban semmi nem izgatja fel, de igazabol meg annyira szexelni sem szerethet. Hiszen mindig te kezdemenyezel.
2009. nov. 14. 20:42
 12/122 anonim ***** válasza:
86%
Szia! Megkerdeztem a ferjem velemenyet errol. Valasza: valami baja van, van valakije, esetleg potencia problemai lehetnek, vagy mar nem josz be neki (elhiztal stb.). Szoval szerinte ezek lehetnek a lehetseges okok, amiert egy ferfi visszautasithatja a feleseget. Szerinte az a furcsa, h nem masnap nem reagalt ra semmit.Ha cask a faradtsag lett volna aznap, masnap bepotolta volna. A legjobb, ha osszeultok es megbeszelitek a dolgokat.Valami biztos van a hatterben.
2009. nov. 14. 21:15
 13/122 anonim ***** válasza:
67%

felejtsd el, ne neheztelj érte!

ha épp nem megfelelő az időzítés, mert fáradt, ingerült, tele van gondokkal, akkor akárhogy is öltözöl fel, nem fogja érdekelni.

várd ki a következő alkalmat, mikor kipihent, nyugis, és akkor érdemes újra próbálkozni.

bizonyára azért nem hozta szóba, mert szégyelli magát.

2009. nov. 14. 21:33
 14/122 anonim ***** válasza:
66%

most olvastam a kommentedet, hát, ha így áll a dolog, hogy stílusosan fogalmazzak, akkor az a nagy hadihelyzet, hogy ellaposodott a kapcsolatotok, ezért nem érdeklődik.

lehet, hogy már inkább csak idegesítőnek talált, nem pedig izgatónak.

sajnálom...

2009. nov. 14. 21:40
 15/122 anonim ***** válasza:
61%

Én rosszul lennék, ha a férjem a szexis fehérneműre gerjedne rám csak. 20 éves házasok vagyunk, mégis, ha úgy alakul, akkor a mosógép mellett is megkíván, úgy ahogy vagyok, melegítőben papucsban.

Ráadásul gondolj bele, épp nincs kedve a szexhez, és te így felkéred rá. Én is hátat fordítottam volna...

Jöhet a piros kezecske! :) (de akkor is ez a véleményem).

2009. nov. 14. 21:42
 16/122 anonim ***** válasza:
100%
Ha eleve rossz a szex, akkor miért nem próbáltok azzal kezdeni valamit? Pontosabban nem is a szexszel, hanem a kapcsolatotokkal, az életetekkel. Nálunk hasonló volt a helyzet, de nemrég rengeteget javult, mert lehetőségünk nyílik elköltözni abból a lakásból, ahol jelenleg élünk és amit mindketten utálunk. A tudat, hogy jobb lesz nemsokára, egészen megváltoztatott mindkettőnket, azóta majdnem minden nap szexelünk, ráadásul jókat. Szerintem neked is inkább a kapcsolat mélyére kellene nyúlni és ott kikutatni a problémát és megpróbálni megoldani. A szexi fehérnemű csak tüneti kezelésnek jó - vagy még annak se :S
2009. nov. 14. 21:54
 17/122 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem rossz napja lehetett, rosszul időzítettél, és rosszul próbálkozol, lehetne finomabban is, lehet, hogy nála nem ez a módszer hat.

Hadd kérdezzem már meg, hogy BESZÉLGETNI úgy általánosságban szoktatok?

2009. nov. 14. 22:01
 18/122 anonim ***** válasza:
99%

Áááá,én nem értem a férjed...,ha aznap még nem is dolgozott és a combfix a gyengéje..,amúgy nekem is!!

Hát én a helyében úgy "szétkaptalak" volna,hogy beleremegett volna a ház fala is..:) 29F

2009. nov. 14. 22:08
 19/122 anonim ***** válasza:
72%

Ha legközelebb ő próbál kezdeményezni, koptasd le.

Ha meg nem akar semmit amúgy sem, mond meg neki, hogy keressek egy szeretőt?

2009. nov. 14. 22:36
 20/122 anonim válasza:
57%

Te ennyire nem ismered a párod ?

Pedig már még gyerek is van ?

Na én ezt látom a fő bajnak.

Én biztosan nem csinálnék ilyesmit, mert tudom, mire izgul. és ő nem az a ruhafetisiszta, nyálcsorgatós-leskelődős voyeur-fajta.

Én nem is bírom az ilyenfajta pasikat, és magamat se szeretném ily módon tálalni senkinek.

Dehát az ilyesmit egy jó érzelmi kapcsolatban kb. 1 év alatt fel kell hogy térképezzék egymásról a felek, és nem hülye helykitöltős magazinok agyament tippjei szerint építem föl a párkapcsolatomat, hanem a párom meg az én igényeim szerint.

Mi állati sokat beszélünk a szexről és a vágyainkról, hozzáállásunkról, főleg hosszabb autóutakon szórakozunk ezzel és nagyon jól érezzük magunkat.

Néha túl jól isss :)))

2009. nov. 14. 22:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!