Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen velem? A páromnak egyik este felöltöztem szexisen. Combfix, harisnyatartó és melltartó. Mivel a lányom még nem aludt rávettem a pizsimet.
Elaltattam a lányom és bebújtam az ágyba.Amíg a párom lefürdött addig levettem a pizsimet.Bebújt mellém az ágyba és odabújtam a kezét a lábamra tettem és semmi!Kérdeztem tőle,hogy aludni akarsz?Igen volt a válasz.Erre én ledobtam magamról a takarót és azt mondtam sejtelmesen,hogy akkor én ezt leveszem.Szépen lassan vettem le magamról a ruhákat.Ő addig ott feküdt mellettem!Meg se mozdult!!!!Felvettem a pizsimet és megkérdeztem tőle,hogy most miért nem tett valamit?Erre elkezdett velem hangoskodni,hogy most sértődj meg,meg,hogy nem vette észre,hogy mi van rajtam!Hátat fordított és elaludt.Úgy éreztem magam mint akit fejbe csaptak!Ennek három napja és meg se próbálta megbeszélni vagy legalább annyit mondani,hogy bocs!Nagyon rosszúl esett!
Ti mit tennétek a helyemben?
Bocsi,hogy ilyen hosszú lett!
Szerintem ne hagyd békén addig, amíg el nem mondja mi a helyzet. Nem igaz, hogy nem képes elmondani, hogy mi baja van. El is hiszem, hogy nagyon rossz így bizonytalanságban élni, én sem bírnám ezt idegekkel. :(
Írj, ha van fejlemény!
Tegnap este végre beszélt velem.Harmadjára kértem meg rá!
Azt mondta azért ilyen mert idegesíti az,hogy nincs pénzünk.Idén küldték el a munkahelyéről ami elég jól keresett.Most fest de a negyedé sem hozza haza.
De épp ezekben a nehéz időkben kéne összetartani!És nem eltaszítani magától.Mondtam neki,hogy olyan nagy szükségem lenne rá,hogy átöleljen és mondja,hogy nincs semmi baj de nem tette meg!Feküdtünk az ágyban és meg se mozdult!Azt hiszem ennyi volt....=(
Nagyon szar mert én szeretem de hogy éljek együtt valakivel aki semmilyen érdeklődést nem mutat irántam?
Még annyit,hogy nincs senkije.Ez tuti.
Az biztos, hogy tényleg szar lehet neki, ha szinte nem képes eltartani a családját vagy nem olyan szinten, ahogy eddig. A férfiakat ez nagyon megviseli, hisz ez az ő feladatuk lenne.
Most nehezebb a döntés, mert benne van a pakliban, hogy csak átmeneti és ha megoldódik a helyzet ugyanolyna jó lesz vele mint régen.
Persze az is lehet, hogy hiába vagy kitartó, egyre rosszabb lesz és semmi értelme az egésznek...
Elhiszem, hogy rossz neki, férfiak elég nehezen viselik az ilyesmit. Próbáljatok spórolni, biztosítsd a támogatásodról stb. és bújj oda te hozzá, előbb-utóbb szerintem ő is fog.
Mondd el neki, hogy legközelebb ne hagyjon ekkore bizonytalanságban, hanem mondja el azonnal ha bántja valami. Sokkal jobb együtt átvészelni a nehézségeket.
Ó, hát ez nagyon jó hír!!! komolyan. Sokkal jobb mintha lenne valakije. Figyelj, sajnos a férfiakat ez sokkal jobban kikészíti mint egy nőt, mármint hogy elment a munkahelye.
Annyit tehetsz, hogy együtt érzel vele, megmondod hogy megérted, hogy ez őt ennyire frusztrálja, és szívesen vársz rá, nincs semmi gond. legyél vele kedves, olyan mintha minden rendben lenne. Esetleg többmindenre kérd meg otthon, hogy takarítson, vagy menjen el vásárolni, mindenben kérd ki a véleményét... érted, hogy hasznosnak érezze magát, mellesleg tök jó, hogy ezek szerint tényleg több ideje lehet az otthoni munkára, és ezt meg is mondhatod neki.
ha a testi intimitást kerüli is, attól még lehet együtt szórakozni. Én nagyon szeretek kártyázni, vagy társasozni, akár a gyerekekkel együtt. Ez is oldja a feszültséget, és mindig mondjad neki, hogy semmi baj nincs, úgyis lesz munkája, legalább pihen egy kicsit.
Az én barátom annak idején szintén így volt, hogy kirúgták, és teljesen kétségbe esett, pedig anyagilag nem állt rosszul. de másról sem tudott beszélni (mondjuk ő kibeszélte a bajait) de addig addig mondogattam, hogy felesleges parzáznia, úgyis talál mást, meg jót, hogy tényleg, egy hét sem volt a felmondási idő után mikor munkába állt. De ha több is lett volna, kit érdekel...
Drukkolok! és ez nem ellened szól, ennyit tarts szem előtt!
hat nem tudom...az en ferjemnek sajnos mar fel eve nincs munkaja, es szerencsere szex ugyanugy van.
Valami mas lehet a hatterben szerintem.
Ez igy sajnos nem egy normalis kapcsolat, es ez a kifogas nevetseges. Vannak helyzetek, amikor egy ferfit siman el lehet "huzni" a gondoktol. Ez oszton naluk. Ma sokaig folytatodna en kilepnek az ilyen kapcsolatbol. Ez egymas mellett eldegeles, nem hazassag. A ferjed is megeroltethetne magat egy kicsit, ha fontos neki a kapcsolatotok.
Én is úgy érzem,hogy igen is megeröltethetné magát!Ha az anyagi helyzetünk még évekig nem fog helyreállni akkor ez leszxx
Fiatal vagyok és szükségem van a szexre és a gyöngédségre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!