Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen velem? A páromnak egyik este felöltöztem szexisen. Combfix, harisnyatartó és melltartó. Mivel a lányom még nem aludt rávettem a pizsimet.
Elaltattam a lányom és bebújtam az ágyba.Amíg a párom lefürdött addig levettem a pizsimet.Bebújt mellém az ágyba és odabújtam a kezét a lábamra tettem és semmi!Kérdeztem tőle,hogy aludni akarsz?Igen volt a válasz.Erre én ledobtam magamról a takarót és azt mondtam sejtelmesen,hogy akkor én ezt leveszem.Szépen lassan vettem le magamról a ruhákat.Ő addig ott feküdt mellettem!Meg se mozdult!!!!Felvettem a pizsimet és megkérdeztem tőle,hogy most miért nem tett valamit?Erre elkezdett velem hangoskodni,hogy most sértődj meg,meg,hogy nem vette észre,hogy mi van rajtam!Hátat fordított és elaludt.Úgy éreztem magam mint akit fejbe csaptak!Ennek három napja és meg se próbálta megbeszélni vagy legalább annyit mondani,hogy bocs!Nagyon rosszúl esett!
Ti mit tennétek a helyemben?
Bocsi,hogy ilyen hosszú lett!
Szia!
Igazán sajnállak,de nálunk is ez volt a helyzet!Én féltékenységi jeleneteket rendeztem,utána elmentem itthonról 1-2 órára.Azt gondolta pasim van és kapcsolt!Nálunk is a párom mindenkivel kedves volt,a gyerekeivel,kollegáival meg a családtagokkal,csak velem bunkózott.Aztán kitörtem,kiabáltam,hogy ez igy nem mehet tovább,sőt irtam egy levelet is az engem ért sérelmekről meg arról,hogy miért ilyen velem.Aztán apránként megváltozott minden!Most jó a helyzet,megint kedves sé szexelünk is mindennap!Na,kiváncsi leszek meddig tart megint!
Kivánok neked sok szerencsét,talán próbáld meg az én módszeremet!
Sőt,hogy féltékennyé tegyem,még a neten társkeresőkön tök jó pasikat is nézegettem,párszor látta és egy ideg lett tőle!
Elküldtem de nem ment el.Sajnálta,hogy bunkón viselkedett.És nem tudja mért van ez,hogy nem kívánja a szexet meg nem foglalkozik velem.Úgy érzi néha,hogy depressziós.Egyik pillanatban jó kedvű utána meg tiszta ideg.
Változni nem fog semmi azt már most látom.De elmenni nem fogok még most.Anyagiak miatt meg a lányom miatt.Nem akarom,hogy ő szenvedjen azért mert én önzőn csak magamra gondolok és arra,hogy nekem jó legyen.
Nem bánt,nem iszik hazaadja a fizetést szóval jó ember csak épp szeretni nem tud.De az tuti hogy nem fogunk együtt megöregedni.Csak a lányom legyen nagyobb és az anyagi helyzetem jobb mint most mert ahogy állok nem tudnám egyedül felnevelni.
Most lehet,hogy arra gondol mindenki,hogy kihasználom az apját de nem így van.Nincs neki sem több mint nekem.És így ketten az alap dolgokat megadhatjuk neki de egyedül nélkülöznie kéne és ezt nem akarom!
Hát így alakult.De erősebb lettem és határozottabb!Ha ő így én is úgy.
Köszönöm mindenkinek aki tanácsot adott és mellettem volt.
Jó érzés tudni,hogy még így ismeretlenül is gondoltok rám és érdekel benneteket,hogy mi van velem.Köszönöm!
Drukkolunk neked hogy forduljon jobbra a sorod. Van egy nagyon bölcs mondás, sokszor eszembe jut és segít átvészelni a nehezebb napokat. Így szól: Akár jó a helyzet, akár rossz, meg fog változni.
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!