Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen velem? A páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen velem? A páromnak egyik este felöltöztem szexisen. Combfix, harisnyatartó és melltartó. Mivel a lányom még nem aludt rávettem a pizsimet.

Figyelt kérdés

Elaltattam a lányom és bebújtam az ágyba.Amíg a párom lefürdött addig levettem a pizsimet.Bebújt mellém az ágyba és odabújtam a kezét a lábamra tettem és semmi!Kérdeztem tőle,hogy aludni akarsz?Igen volt a válasz.Erre én ledobtam magamról a takarót és azt mondtam sejtelmesen,hogy akkor én ezt leveszem.Szépen lassan vettem le magamról a ruhákat.Ő addig ott feküdt mellettem!Meg se mozdult!!!!Felvettem a pizsimet és megkérdeztem tőle,hogy most miért nem tett valamit?Erre elkezdett velem hangoskodni,hogy most sértődj meg,meg,hogy nem vette észre,hogy mi van rajtam!Hátat fordított és elaludt.Úgy éreztem magam mint akit fejbe csaptak!Ennek három napja és meg se próbálta megbeszélni vagy legalább annyit mondani,hogy bocs!Nagyon rosszúl esett!

Ti mit tennétek a helyemben?

Bocsi,hogy ilyen hosszú lett!

2009. nov. 14. 19:33
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/122 anonim ***** válasza:
100%

Én már egyszer válaszoltam neked két éve :) De most is változatlan az álláspontom. Ez a férfi nem tesz téged boldoggá. Ezért szünetelni kell. El tudod paterolni az anyjához? ha igen, cuccold össze és rakd ki. Komolyan. Ennek semmi értelme.

A másik az, hogy rossz a kiindulásod. Nem abból kell kiindulni hogy neked kell változtatni hogy a kedvére tegyél hátha méltóztatik újra rád vetni isteni tekintetét. ugyan már :) Abból kell kiindulni, hogy emellett a férfi mellett te csak tönkremész lelkileg és ahogy látom testileg is. Kedves veled? nem igazán. Szexeltek? nem. Segít neked? nem nagyon. Akkor tényleg minek vagy vele... azért mert a gyerek apja, hát igen. Ez azért elég kevés, sajnálom. 33 éves vagy, pont mint én. És én nem elégednék meg egy ilyen kapcsolattal, már ha ezt annak lehet nevezni.

Szóval változatlanul amondó vagyok, hogy ültesd le, mondd el neki nyíltan, hogy egyértelmű számodra, hogy már nem kellesz neki, és ilyen formán neked ez a kapcsolat sem kell. Te olyan FÉRFIval szeretnél lenni aki szeret téged és boldoggá tesz, de ő nem képes erre, és még csak az igyekezetet sem látod, úgyhogy hagyjátok abba. Neked többre van szükséged. És még egyszer nem az a kérdés hogy neki mi a jó, hanem az hogy neked mi a jó!!!!! Sajnálom a gyerkőcöt, de ha nagyobb lesz, majd megérti, hogy az anyjának nem kötelező miatta lelki idegronccsá válnia. Mert annál megalázóbb nincs, mint ha a pasi folyton eltol magától és csak a hátát látod.

2011. febr. 24. 11:43
 122/122 anonim ***** válasza:
100%
Egyet kell értsek az előttem szoloval.Ez nem házaság,ez nem élet.És nem fog változni,csak eltelik az idő értelem nélkül.Lépjetek tovább.
2011. szept. 5. 09:27
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!