Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen velem? A páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen velem? A páromnak egyik este felöltöztem szexisen. Combfix, harisnyatartó és melltartó. Mivel a lányom még nem aludt rávettem a pizsimet.

Figyelt kérdés

Elaltattam a lányom és bebújtam az ágyba.Amíg a párom lefürdött addig levettem a pizsimet.Bebújt mellém az ágyba és odabújtam a kezét a lábamra tettem és semmi!Kérdeztem tőle,hogy aludni akarsz?Igen volt a válasz.Erre én ledobtam magamról a takarót és azt mondtam sejtelmesen,hogy akkor én ezt leveszem.Szépen lassan vettem le magamról a ruhákat.Ő addig ott feküdt mellettem!Meg se mozdult!!!!Felvettem a pizsimet és megkérdeztem tőle,hogy most miért nem tett valamit?Erre elkezdett velem hangoskodni,hogy most sértődj meg,meg,hogy nem vette észre,hogy mi van rajtam!Hátat fordított és elaludt.Úgy éreztem magam mint akit fejbe csaptak!Ennek három napja és meg se próbálta megbeszélni vagy legalább annyit mondani,hogy bocs!Nagyon rosszúl esett!

Ti mit tennétek a helyemben?

Bocsi,hogy ilyen hosszú lett!

2009. nov. 14. 19:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/122 anonim ***** válasza:
75%
De egy nőnek nap mint nap el kell(ene) csábítania a párját. És nem azt írtam, hogy a férfi csak azért van a feneségével/barátnőjével, mert az szexisen öltözködik. Ez olyan természetes kellene, hogy legyen mint az, hogy búcsúzáskor megcsókolod, felköszöntöd szülinapján.
2009. nov. 15. 19:34
 42/122 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez igy fog folytatódni nem biztos,hogy együtt fogtok megöregedni..!Olvastam,hogy 9 éve vagytok együtt,a férjed mióta viselkedik igy veled?A gyerek megszületése után vált ilyenné?
2009. nov. 15. 20:02
 43/122 anonim ***** válasza:
38%

Én lepasszolnám a gyereket a nagymuternak!

Egyik este jól berugnék kikötném az ágyhoz és tűsarkúval verném szét a pofáját miközben ordítanám hogy

MÁR MEGBAXNI SE TUDSZ RENDESEN TE IMPOTENS BUDOS DISZNÓ!!!

HÁT AKKOR MAJD MEGBAXLAK ÉN TE KÖCSÖG!!!!

2009. nov. 15. 20:41
 44/122 anonim ***** válasza:
28%

Aztán egy vákuum pumpával kifordítanám az ánuszát, és beletuszkolnék egy bézból ütőt!!

Majd értesíteném a mentőket, és távoznék a helyszínről!!

Aztán mindent letagadnék és rebegtetnéma szempilláimat, hogy één? meg hogy történhetett ilyen szörnyűség? Drágám nagyon fáj??

2009. nov. 15. 20:45
 45/122 anonim ***** válasza:
26%

Utolso:D:D:D

En is ezt tennem!Belefosnek a combfixbe es azzal tomnem be a szajat.

2009. nov. 15. 20:45
 46/122 A kérdező kommentje:
12:44-esnek válaszolok.Nem szoktunk kirándulni menni és máshova sem mert nincs rá pénzünk.De nem hinném,hogy ez miatt jut oda egy kapcsolat.Szoktunk beszélgetni.Meghallgatom,hogy milyen napja volt és ő is meghallgat engem.Tudom,hogy nem ez a legfontosabb egy kapcsolatban,hogy minden nap megmásszák az embert de fontosnak tartom.Olyankor mikor ő kezdeményez megnyugszik a lelkem és tudom,hogy igen is én kellek neki és nem gondol arra,hogy máshoz menjen.Ezért is öltöztem fel úgy akkor.Egy nőnél ez fontos én úgy hiszem.És elnézést,hogy a te kérdéseidre nem válaszoltam!
2009. nov. 15. 21:20
 47/122 A kérdező kommentje:

20:45-ös jót nevettem!:D:D Köszi!:D

A megismerkedésünk előtt nem volt ilyen sokat együtt voltunk.Hülyéskedtünk,birkóztunk.Mikor teherbe estem nem éltünk együtt szüleinknél laktunk.Elkezdtünk keresni egy kis házat és elindítottuk a kölcsönt.Mire megkaptuk a pénzt már 8 hónapos terhes voltunk.Nem éltünk együtt kettesben,hogy kitapasztaljuk egymást.Jött a baba és ő lett a középpontban.Ekkor kezdtünk eltávolodni.Én nem szeretném ha elválnánk de már belefáradtam,hogy kettőnk közül csak engem izgat ez.Egyszer mondtam neki,hogy én sokkal jobban szeretlek téged mint te engem.Ügye?Csak nézett rám és nem szolt egy szót sem.Ez mindent elárult.:(

2009. nov. 15. 21:30
 48/122 anonim ***** válasza:
41%

hát, igen, ez van, ha nem tervezett gyerekről van szó...

mindenki okuljon belőle!

2009. nov. 15. 22:28
 49/122 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerintem kevés a közös programotok, ami úgy igazán kikapcsolna titeket, és ez bizony vezethet konfliktushoz. A szürke hétköznapok elfásulttá tehetik az embert. Nem kell sok pénz ahhoz, hogy ebből kikerüljetek, egy mozi vagy színház évente 1-2 alkalommal (én anyukámmal szoktam menni, nehezen fogadta, hogy már nem vagyok az a gyerek, akit pátyolgatni kell, úgy döntöttem, kipróbálom ezt, most 25 vagyok, bejött, sokat javult az anya-lánya kapcsolat köztünk, bár nem tökéletes, de azért klasszisokkal jobb, mint a konfliktusok idején volt, szerintem párkapcsolatokban is bejöhet ugyanígy a módszer), egy séta a természetben valahol, ami a közeletekben van, egy piknik jó időben, kerékpártúra, hegymászás, valami játék. Úgy érzem, bruttó 70ezerrel én se vagyok eleresztve anyagilag, de a szürke hétköznapokat olcsón is ki lehet színezni, hogy a baráti-családi-társas kapcsolatok jól működjenek. Jön a karácsony, jön advent, készíthettek pl. adventi koszorút közösen, az is egy program. Hidd el, csak apróságokon múlik, ha 2 ember összetartozik.
2009. nov. 15. 23:04
 50/122 A kérdező kommentje:

22:28-asnak.Igaz,hogy nem tervezett gyerek volt de akkor már 4 éve voltunk együtt és terveztük a közös jövőt.Házat gyerekeket.Csak a gyerkőc hamarabb befigyelt.

Kedves utolsó válaszoló.Köszönöm tippeket lehet,hogy igazad van.

2009. nov. 16. 07:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!