Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen velem? A páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen velem? A páromnak egyik este felöltöztem szexisen. Combfix, harisnyatartó és melltartó. Mivel a lányom még nem aludt rávettem a pizsimet.

Figyelt kérdés

Elaltattam a lányom és bebújtam az ágyba.Amíg a párom lefürdött addig levettem a pizsimet.Bebújt mellém az ágyba és odabújtam a kezét a lábamra tettem és semmi!Kérdeztem tőle,hogy aludni akarsz?Igen volt a válasz.Erre én ledobtam magamról a takarót és azt mondtam sejtelmesen,hogy akkor én ezt leveszem.Szépen lassan vettem le magamról a ruhákat.Ő addig ott feküdt mellettem!Meg se mozdult!!!!Felvettem a pizsimet és megkérdeztem tőle,hogy most miért nem tett valamit?Erre elkezdett velem hangoskodni,hogy most sértődj meg,meg,hogy nem vette észre,hogy mi van rajtam!Hátat fordított és elaludt.Úgy éreztem magam mint akit fejbe csaptak!Ennek három napja és meg se próbálta megbeszélni vagy legalább annyit mondani,hogy bocs!Nagyon rosszúl esett!

Ti mit tennétek a helyemben?

Bocsi,hogy ilyen hosszú lett!

2009. nov. 14. 19:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/122 anonim válasza:
100%

Bocs, csak most olvastam a köztes kommentedet.

Nos, ha a combfix a gyengéje, akkor baj van.

De hogy mi, azt csak akkor tudod meg, ha őszintén megbeszélitek.

Nekem az első férjem félévente szexelt. Behapsiztam, elváltam, ez a második házasság a ló túloldalára repített, de ez ezerszer jobb.

És Te vágysz még a párodra, vagy csak neki akarnál megfelelni ? Mással el tudnál pl. képzelni valamit ?

2009. nov. 14. 23:00
 22/122 A kérdező kommentje:

Lehet,hogy ellaposodott a kapcsolat de pont ezért szerettem volna "feldobni" az egészet,hogy kicsit izgalmasabb legyen.Már annyi mindent megpróbáltam.Új pózokat,el sem hiszitek mennyit küzdök azért,hogy jó legyen és semmi változás.Sokszor kérdezem már,hogy miért viselkedik így de csak az a válasz,hogy ő ilyen.Jó vele együtt lenni de a felét sem kapom vissza mint amit én adok neki.

Beszélgetést nem kezdeményez.Ha felhozom témára akkor egy fintor a válasza és az,hogy "már megint"?

Annyira belefáradtam:(De nem vagyok az a megcsalós típus.Nem tudnám megtenni.Azt olyan gusztustalannak találom.Nem tudom mit tegyek?

Köszönöm,hogy válaszoltatok!

2009. nov. 15. 08:16
 23/122 anonim ***** válasza:
100%
Rendes nő vagy, hogy nem bírnád megcsalni. Amúgy, az én párom is gyakran volt ilyen hülye, simizem, puszilgatom, éreztetem hogy lenne kedvem.... és ő alszik tovább, vagy ami rosszabb: elfordul! De volt hogy vette a lapot. És igen, megalázó tud lenni a szitu. Egyszer csak besokkaltam, bőgve meséltem el neki, hogy elegem van. Kezdeményezzen, mert nekem szükségem van arra, hogy éreztesse velem hogy kíván, kellek neki. Nem akarom magam tovább alázni azzal, hogy mindig én vagyok a kezdeményező, és sokszor visszautasítást kapok. Nem mondom, hogy azóta mindig minden szuper, de észrevettem a változást. Muszály beszélned vele erről!!! Lehet, hogy a párod megszokta, hogy te vagy a kezdeményező általában. Nem? Kérdezd meg tőle, mi a baj?! Ne hagyd a dolgot, mert csak rosszabb lesz! Üljetek le, és tárgyaljátok ki az életeteket, érzéseiteket, szexuális igényeket... mindent! Elvégre azért vagytok együtt hogy boldoggá tegyétek egymást! Sok sikert!
2009. nov. 15. 09:32
 24/122 A kérdező kommentje:

Kedves 9:32-es válaszoló.

Amit írtál tök ugyan az nálunk is csak azzal a különbséggel,hogy a beszéd és a sírás nem használt semmit.Mindig mondta,hogy majd megváltozik de nem tesz semmit azért,hogy jobban érezzem magam ebben a kapcsolatban.Hogy nőnek érezzem magam.

Iszonyú rossz.Sokszor gondoltam már rá,hogy elhagyom de a lányomat nagyon megviselné.A szüleimhez mehetnénk de ők másik városban laknak az ovit nem tudom hogy tudnám megoldani.Tetejében kedden kezdek az új munkahelyemen.Onnan nem hiányozhatok.

Teljesen tanácstalan vagyok és elkeseredett!

2009. nov. 15. 10:29
 25/122 A kérdező kommentje:

Még annyit,hogy köszi,hogy azt írtad,hogy rendes nő vagyok amiért nem csalom meg.De mit érek vele?Annyi olyan történetet hallottam,hogy minél undokabb a nő megcsalja a párját megalázza annál jobban ragaszkodik hozzá a pasi.Miért van ez?

Csak a rosszakat tudják szeretni a pasik?Mert akkor én nagyon megszívt@m.=)

2009. nov. 15. 10:32
 26/122 anonim ***** válasza:
88%
Bár csak mellém feküdne így be a párom! Tíz év után is nagyon dijjaznám. :-))
2009. nov. 15. 10:46
 27/122 anonim ***** válasza:
88%

09:32:

Nos, tényleg nagyon sajnálom hogy ez történik veled, és az a legrosszabb benne hogy beszélni sem lehet vele erről. Akkor viszont, tartsatok szünetet. Akkor hátha észhez tér. Ezt a szünetet úgy értem, hogy egy ideig egyáltalán ne kezdeményezz! Előbb-utóbb csak hiányozni fog neki a dolog! Vagy ha lehetséges, költözz át másik szobába! Valahogy el kell érned, hogy teperjen utánad, ha nem akarsz tovább szenvedni. Ha hetek-hónapok után sem változik a helyzet, szakíts vele (vagy ha a férjed akkor válás). Tudom hogy milyen sz.ar ez a helyzet, már benne voltam én is.

2009. nov. 15. 10:57
 28/122 A kérdező kommentje:

10:46-nak.Már 9 éve vagyunk együtt.

10:57-nek.Kösz a tanácsot megfogadom!Nem teszek semmit kíváncsi leszek mennyi időnek kell majd eltelnie.Szerintem 1 hónap biztos de akkor már nem fog kelleni!

2009. nov. 15. 11:01
 29/122 anonim ***** válasza:
90%

Szia kedves kérdező. Tényleg rendes nő vagy, és nem a te hibád hogy eddig jutott a dolog.

A helyzet azonban az, hogy azzal a válaszolóval értek egyet, aki megkérdezte a férjét. Én nő vagyok, de volt jópár kapcsolatom, és az egyik mesélt a volt házasságáról. Nála az volt a helyzet, hogy kb 10 év házasság után , vagy 7 év után, már nem emlékszem, azt kezdte érezni, hogy aszexuális lett. nem akart szexelni, csak muszájból volt heti egyszer, vasárnap. Aztán azt vette észre, hogy önmagával egyedül jobb volt mint a nejével. Nagyon rosszul esett mikor ezt mesélte, pedig nem én voltam a feleség ugye. Szóval azt hitte hogy vele van a baj, hogy már nem kell neki szex. Aztán valami kedves haverja bemutatott neki egy nőt, akivel egyéjszakás kalandja lett, de rájött, hogy nem vele van a baj, hanem otthon nem jó. De ahelyett, hogy otthon változtatott volna, beújított egy szeretőt a netről. Válni és elmondani otthon persze nem akarta. Ez ment így 2 évig, hogy szeretője volt. Aztán valahogy kiderült otthon. Persze lelkiismeret furdalása volt, de nem akart változtatni, ezért elköltözött, másik városba is... Szóval így történt. Ami neked ebből hasznos lehet, hogy ha ez a verzió van, a férjed már sajnos nem kíván, pszichésen, tehát nem a te hibád, hiszen te próbálsz változtatni, ő nem. Ha megfeszülsz se lesz jobb. És valljuk be, neked ez így nem pálya, egyáltalán nem vagy boldog vele. Ezt kell neki megmondani. Drágám, én szeretlek, de valami bajod van, nem akarsz engem, ezért tartsunk szünetet, hogy mert nekem se jó ez így, nem teszel boldoggá. Ha lenne lehetőségem én elköltöznék, vagy a férjem menjen el. Meg kell neki adni a lehetőséget hogy magában legyen.

A másik lehetőség tényleg amit az előző írt, hogy potencia problémái vannak, és nem meri megmodani. Cikinek érzi. De ehhez is időt kell neki hagyni. Ezt is megmondhatod, hogy tudod, hogy lehet hogy ez a baja, és ezért fordul el tőled, és nagyon örülnél, ha elmondaná neked. Nincs ezzel semmi gond. De igőt hagysz neki, hogy el merje mondani.

Ez a két lehetőség van. mást nem nagyon tudok. Azért fel a fejjel, valahogy mindig van.

30/N

2009. nov. 15. 11:36
 30/122 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, ugye tudod, hogy egy kapcsolat nem csak a szexből áll? Ha beszélgettek, akkor miről? Szoktatok szórakozni, kirándulni menni? Nem lehet, hogy nem a szex terén kéne újítani, hanem más téren vannak nagy hiányosságok? Lehet, hogy ő nem kezdeményez beszélgetést, de ha te kezdeményezel, mi a téma? Én olyat nem mondanék, hogy nem a te hibád, mert te egyedül a szexuális problémáitokról írsz, és így nem lehet belelátni, hogy mi van más téren. Munkahelyeitekkel minden rendben van? Stabil helyetek van és stabil fizetésetek? Hiteletek van? És ha igen, tudjátok fizetni? Egészségetek is rendben van? Biztos vagy benne, hogy nincs olyan probléma, ami gyötörheti a párodat, és nem beszéltétek meg?
2009. nov. 15. 12:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!