Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen velem? A páromnak egyik este felöltöztem szexisen. Combfix, harisnyatartó és melltartó. Mivel a lányom még nem aludt rávettem a pizsimet.
Elaltattam a lányom és bebújtam az ágyba.Amíg a párom lefürdött addig levettem a pizsimet.Bebújt mellém az ágyba és odabújtam a kezét a lábamra tettem és semmi!Kérdeztem tőle,hogy aludni akarsz?Igen volt a válasz.Erre én ledobtam magamról a takarót és azt mondtam sejtelmesen,hogy akkor én ezt leveszem.Szépen lassan vettem le magamról a ruhákat.Ő addig ott feküdt mellettem!Meg se mozdult!!!!Felvettem a pizsimet és megkérdeztem tőle,hogy most miért nem tett valamit?Erre elkezdett velem hangoskodni,hogy most sértődj meg,meg,hogy nem vette észre,hogy mi van rajtam!Hátat fordított és elaludt.Úgy éreztem magam mint akit fejbe csaptak!Ennek három napja és meg se próbálta megbeszélni vagy legalább annyit mondani,hogy bocs!Nagyon rosszúl esett!
Ti mit tennétek a helyemben?
Bocsi,hogy ilyen hosszú lett!
Kedves kérdezö: lehet, hogy csak a párodnak egyszerüen nincs többre igénye, nem minden férfi akar állandóna szexelni. Lehet akkir is fáradt, ha nem volt dolgozni, mert valamin töri a fejét, vagy esetleg éppen az a baja, hogy te túl sokszor akarsz töle valamit, neki meg az túl sok. (Ilyen esetben a férfi ugy érezheti, hogy a felesége lelkileg "megeröszakolja" és csak egyre rosszabb lesz.)
Elöször is próbáld meg LEIRNI neki, hogy mi a bajod - mármint hogy többször szeretnél szexet, illetve, hogy az emlitett helyzet miatt visszautasitva és megalázva érzed magad. DE NE LEGYÉL TÁMADÓ hangetelü, ne hibáztasd.
Ha tényleg ekkora a különbség, akkor megoldás lehet, hogy csak ö elégit ki téged közösülés nélkül, vagy te saját magadat.
Viszont egy házasságnak azért NEM A SZEX a lényege, sokkal fontosabb a kölcsönös szeretet és megértés mindkét részröl.
Beszéljétek meg, illetve ha könnyebb, akkor levelezzétek le - nekem könnyebb irásban, mert ott jobban van idöm átgondolni, hogy mit HOGYAN fejezzek ki ugy, hogy ne legyen se sértö, se támadó.
Neked még nem volt olyan, hogy ne kívántad volna a szexet?? Na, akkor biztos neki nem volt kedve hozzá.
A párod a comfixre gerjed és neked az nagy dolog, hogy felveszel egyet?? Ha arra gerjed akkor mindig azt kellene viselned, minden héten veni vmi újat, különlegeset. Nekem ez a furcsa, hogy úgy mondod azt, hogy felöltöztél szexisen, mintha egy Ferrari Enzot vettél volna neki. Miért? Máskor mit viselsz? 2 éves bugyit meg pólót?? Talán ezért nem közeledik a párod. Szegény ember...
15:35-ös.Sajnálom,hogy ti is ilyen helyzetben vagytok.Én is sokat sírtam sok éjszakán át.És magamat hibáztattam mert biztos nem olyan vagyok ami neki megfelel és ezért utasít vissza.Az önbecsülésemet teljesen sárba tiporja vele.És ő közben meg valójában észre sem veszi vagy csak nem akarja észrevenni.Egyszer megkérdeztem tőle,hogy nem fél attól,hogy így el fog engem veszíteni?Annyi volt rá a válasz,hogy nem.Semmi jelét nem mutatja,hogy sajnálná,ha már nem lennénk együtt.
Röhej mert 31 évesek vagyunk.Erőnk teljében és így éljük le az életünket,hogy csak élünk egymás mellett?
Úgyhogy kedves 15:35-ös válaszoló ha még nincs gyerkőc akkor jobb időben kilépni a kapcsolatból.Én ha lett volna rá lehetőségem,hogy együtt éljünk egy ideig gyerkőc nélkül már elhagytam volna!!!!!!Ezt sajnálom a legjobban.Lakva ismered meg a másikat!
Amúgy meg szerintem igen is fontos,hogy milyen a kapcsolat az ágyban mert ha ott rossz akkor ez rányomja a bélyegét mindenre.
Kedves 15:58-as.
Nem minden alkalommal veszek fel ilyesmit.Épp ezért gondoltam,hogy így különleges lesz és hátha más lesz.
Nem azt mondom,hogy én tökéletes vagyok NEM sőt!Vannak hibáim nem is kevés de a kapcsolatért nagyon sok mindent megtettem míg ő nem igazán küzdött értem.
sajnos, sokan nem tehetik meg, hogy mindig szexi fehérneműt viseljenek, anyagi okokból kifolyólag.
elég sokba kerül az ilyesmi, nekem csak 3 ilyen szerkóm van, többre nem telik. és még nagyon sokan vannak ilyen helyzetben.
Nekem az az egy volt.De az eset után kidobtam.
És csúnya lenne ha csak azért lenne velem mert minden nap más szexi cucc van rajtam.Akkor már megette a fene az egészet!
Ezért is szól arról az egész,hogy mikor kiöltözik egy nő ,hogy tetszen a párjának azt azért teszi,hogy úgymond ismét elcsábítsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!