Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Korkülönbség. Mit nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korkülönbség. Mit nem lehet érteni ezen?

Figyelt kérdés

Már többször láttam itt, hogy ki irogatják, hogy nem normálisan a huszon éves nők, hogy náluk jóval idősebb férfival vannak együtt és szegény fiatal srácok meg emiatt vannak egyedül. Nem, nem emiatt vannak egyedül, hanem azért mert a nagy része csapodár, a farka vezeti és még sokan nem tudnak hosszú távon gondolkodni, tervezni. Sokaknak fontos az egzisztencia építés, melyet nem tudnak komoly kapcsolat alatt megtenni. Szomorú, de ez van.

Én 24 éves nő vagyok és a párom 39 éves. Hülye lennék, hogy vele vagyok és nem egy 27 éves pasival?! NEM! Ugyanis sokkal érettebb a párom, talpraesettebb, figyelmesebb. Fura, hogy elítélik a magam fajta nőket csak azért mert 15-20 évvel idősebb férfival járnak. Talán ha a fiatalabb generációnak előbb nőne be a feje lágya, akkor nem így működne manapság a világ!

2013. okt. 30. 11:06
 81/98 A kérdező kommentje:
De ezt nem kell megalázónak érezned. Azért nem minden nő választ jóval idősebb férfit maga mellé. És ezúton kérek akkor elnézést, ha lényegként nem az jött le, amit akartam ezzel közvetíteni valójában.
2013. okt. 30. 15:30
 82/98 anonim ***** válasza:

Igen nagyon rosszul fogalmaztad meg!!

De jól éreztem.tudom,hogy nem minden csak.De ő azt választotta.

Ergó én a kis senki nem voltam elég jó neki.

2013. okt. 30. 15:36
 83/98 anonim ***** válasza:

"Nem kell magalázódnak érezned."

Ez kb olyan, mint amikor rendszeres hasgörcsökkel folyik le egy nőnél a havi vérzés. Mindig fáj neki, de valaki azt mondaná neki, hogy nem kell, hogy fájjon.

Érted kérdező?

2013. okt. 30. 15:40
 84/98 A kérdező kommentje:
Értem. Persze, hogy értem. Én például a páromnak a személyiségébe szerettem bele. Mint ahogy előtte a fiatalabb exeimnél is így volt. Persze azt is aláírom, hogy vannak olyan nők is, akik csak érdekből vannak együtt idősebb férfiakkal. Csak itt is, mint ahogy mindenben, vannak kivételek. Azt, hogy egy nő csak azért "cserél" le egy fiatalabb férfit egy idősebbre, hogy meglegyen mindene, azt én sem nézem jó szemmel. De minden ember a saját életének a kovácsa..
2013. okt. 30. 15:46
 85/98 anonim ***** válasza:
Igaz, csak nem mindegy, milyen vasat kapsz a kovácsoláshoz. -.-
2013. okt. 30. 15:47
 86/98 A kérdező kommentje:
Igaz :)
2013. okt. 30. 15:49
 87/98 anonim ***** válasza:
És minden csaj akivel találkoztam pont talált egy nálam érdekesebb személyiségű idősebb palit?Azért ezt ne...
2013. okt. 30. 15:50
 88/98 anonim ***** válasza:

De akkor belátod Kérdező, hogy értelmetlen volt így általánosítva feltenni ezt a kérdést?

Bennem pl. azért vannak előítéletek mert az exem egy 18 éves miatt rúgta fel a családját. A csaj beletette a fenekét abba a házba, amit én és az exem építettünk fel. Rengeteg munkám és pénzem bánta..

2013. okt. 30. 15:54
 89/98 A kérdező kommentje:
Félreérthetően írtam és ezt valóban sajnálom.
2013. okt. 30. 15:55
 90/98 anonim ***** válasza:
Anno én is úgy jártam, hogy kezdett valami alakulgatni egy csajjal, de helyettem inkább egy bajuszos pocakos 40 éves f..t választott,én akkor voltam olyan 21-22 éves a csaj meg 18 körül. Ki..szott jól esett.
2013. okt. 30. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!