Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korkülönbség. Mit nem lehet érteni ezen?
Már többször láttam itt, hogy ki irogatják, hogy nem normálisan a huszon éves nők, hogy náluk jóval idősebb férfival vannak együtt és szegény fiatal srácok meg emiatt vannak egyedül. Nem, nem emiatt vannak egyedül, hanem azért mert a nagy része csapodár, a farka vezeti és még sokan nem tudnak hosszú távon gondolkodni, tervezni. Sokaknak fontos az egzisztencia építés, melyet nem tudnak komoly kapcsolat alatt megtenni. Szomorú, de ez van.
Én 24 éves nő vagyok és a párom 39 éves. Hülye lennék, hogy vele vagyok és nem egy 27 éves pasival?! NEM! Ugyanis sokkal érettebb a párom, talpraesettebb, figyelmesebb. Fura, hogy elítélik a magam fajta nőket csak azért mert 15-20 évvel idősebb férfival járnak. Talán ha a fiatalabb generációnak előbb nőne be a feje lágya, akkor nem így működne manapság a világ!
Az ilyen IQ hiányos nők, bocs de nem hiányzanak a normális fiatal férfiaknak. Piócák vagytok, akik "biztonságra" hivatkozva rátelepszetek egy gazdag faszira, csak hogy nektek ne kelljen dolgozni, de cserébe mindenetek meglegyen, csak azért, mert van egy pinátok.
Az meg külön röhejes, hogy a férfiakat a farkuk vezérli és nem tudnak előre gondolkodni. Tele van a gyk olyan kétségbeesett férfiakkal, akiket a barátnőjük 20-on évesen hagyott el, mert még élni akarnak. Értsd: több faszra vágynak.
Majd megnézem én azokat a nőket, akik 15-20 évvel idősebbekkel vannak együtt, hogy 10 év múlva ki fog csalni kit... Hányingerem van az ilyen bunkó "nőktől".
Most egészen pontosan mi is a kérdés?
A szerelmet nem lehet megérteni mert logikátlan. Más kérdés ha a kapcsolat mögött érdek áll csak be van magyarázva a szerelem. Ami egyébként elmúlik. A férfiak 30-40 év között sármosak, magabiztosak, jól néznek ki. A nők húszas éveikben a legmutatósabbak, de a harminc után nőnek fel fejben és egészen mást akarnak az élettől. Szóval szerintem mikor a férfi negyvenes évei után "lepukkan", esetleg kínozza az impotencia (tisztelet a kivételnek) és a nő harminc után ráébredve a nőiességére egyre többet és mást akar (itt nem feltétlenül a szexre gondolok) ott kezdődnek a gondok. Aki beleteszi a fenekét a készbe, vagyona nem lesz válás után, mert amivel jött, azzal mehet. Tehát vagy válik és kezdi építeni az életét amin már más nők régen túl vannak, vagy megalkuszik és él boldogtalanul. Még egy megjegyzés a végére, aki fiatalon csapodár az később is az marad, tehát kár általánosítani, nagyon sok középkorú csapodár férfit ismerek.
34/N
ÁLLJ! Nekem ne ugasson be olyan aki nem ismer!
Nem én teremtettem meg magamnak például az autót. Mivel bátyám vett magának (hitelre!) autót, ezért anyum átvette az ő kocsiját én meg megkaptam anyukámét. Az, hogy külön élek tőlük és kitudom fizetni a rezsimet meg a napi szükségleteket az szerintem nem akkor dráma. A Fősulis tanulmányokat szintén anyukám állta eleinte, mert természetesnek tartotta, hogy segít a lányának, ja meg persze az államilag finanszírozott helyet jó tanulással meglehet csípni és nekem sikerült is! A házamat meg fundamentából veszem meg, szóval nem születtem bele rohadtul a jóba és mire 2 éve létrejött a saját stúdióm előtte dolgoztam más helyeken, ahol megszereztem hozzá a kellő tapasztalatokat. Külföldön táncosnő??? Hagyjuk már ezt a lealacsonyítást és undorító hozzáállást! Csak így lehet pénzt szerezni? Vagy úgy, hogy valaki pénzes pasihoz szegődik. Rohadtul nem. Én egyedül is megéltem, dolgoztam, autóval jártam. Az én páromnak nem kell és soha nem is fog kelleni eltartania engem! Aki meg így tesz, arról nekem is meg van a véleményem. A kérdést meg azért írtam ki, mert szapulják a fiatalabb nőket ezért, miközben fingjuk sincs ezekről a dolgokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!