Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Korkülönbség. Mit nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korkülönbség. Mit nem lehet érteni ezen?

Figyelt kérdés

Már többször láttam itt, hogy ki irogatják, hogy nem normálisan a huszon éves nők, hogy náluk jóval idősebb férfival vannak együtt és szegény fiatal srácok meg emiatt vannak egyedül. Nem, nem emiatt vannak egyedül, hanem azért mert a nagy része csapodár, a farka vezeti és még sokan nem tudnak hosszú távon gondolkodni, tervezni. Sokaknak fontos az egzisztencia építés, melyet nem tudnak komoly kapcsolat alatt megtenni. Szomorú, de ez van.

Én 24 éves nő vagyok és a párom 39 éves. Hülye lennék, hogy vele vagyok és nem egy 27 éves pasival?! NEM! Ugyanis sokkal érettebb a párom, talpraesettebb, figyelmesebb. Fura, hogy elítélik a magam fajta nőket csak azért mert 15-20 évvel idősebb férfival járnak. Talán ha a fiatalabb generációnak előbb nőne be a feje lágya, akkor nem így működne manapság a világ!

2013. okt. 30. 11:06
 41/98 NyolcOne9 ***** válasza:
82%

Az ilyen IQ hiányos nők, bocs de nem hiányzanak a normális fiatal férfiaknak. Piócák vagytok, akik "biztonságra" hivatkozva rátelepszetek egy gazdag faszira, csak hogy nektek ne kelljen dolgozni, de cserébe mindenetek meglegyen, csak azért, mert van egy pinátok.

Az meg külön röhejes, hogy a férfiakat a farkuk vezérli és nem tudnak előre gondolkodni. Tele van a gyk olyan kétségbeesett férfiakkal, akiket a barátnőjük 20-on évesen hagyott el, mert még élni akarnak. Értsd: több faszra vágynak.

Majd megnézem én azokat a nőket, akik 15-20 évvel idősebbekkel vannak együtt, hogy 10 év múlva ki fog csalni kit... Hányingerem van az ilyen bunkó "nőktől".

2013. okt. 30. 12:29
 42/98 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ítéllek el ezért, viszont azért inkább, mert általánosítasz. Teljesen el vagy borulva, mert azt képzeled, ha a te 39 éves párod sokkal talpraesettebb, figyelmesebb, érettebb, mint a huszonévesek zöme, akkor már azt abba a hiedelembe esel, hogy az összes huszonéves komolytalan, figyelmetlen, éretlen. Nagy hiba ez tudod, mert ahány ember, annyi személyiség. Örülnél hogy rád húznám a vizes lepedőt?
2013. okt. 30. 12:31
 43/98 anonim ***** válasza:
Én nem állítom, hogy minden fiatal pasi komolytalan, de hagy döntsem el én, hogy érdekelnek-e!
2013. okt. 30. 12:40
 44/98 anonim ***** válasza:
71%
Döntsed.De ne fikázz másokat és tartsd meg magadnak a véleményed!Ne gyere ide feszültséget kelteni!
2013. okt. 30. 12:41
 45/98 anonim ***** válasza:
44%
Nos, tudod lehet, hogy egy kis hátszelet kaptál a szüleidtől, mert kulákok vagy eleve olyan családba születtél bele, ahol saját vállalkozás van vagy hasonló, mert hogy az qrvára nem természetes Magyarországon, hogy szülői segítség nélkül/rokoni/sógorkomai kapcsolatok nélkül te 18 éves korodtól már dolgozol és jól keresel. Ráadásul saját stúdiód van. Kíváncsi lennék miből szedted össze rá a pénzt. Külföldön voltál táncosnő? Vagy ez előbb említett családi vállalkozásból? Azért nevetséges ember vagy, hogy ide jössz oltani az észt, amikor fingod sincs arról, hogy pl én is egyetemet végzett ember létemre (nem, nem büfészakon), alig-alig boldogulok (pedig művelt, okos vagyok mások szerint), csak azért mert átlagos családba születtem és nem raktak mindent a seggem alá. Nagyon nem mindegy, hova születsz, tudod? :) Az, hogy neked ilyen szerencséd van, egy csoda, hálásnak kéne lenned és nem provokálni a népet, hanem kussban meghúzni magad és segíteni másokat ott, ahol tudsz. Fogadjunk, hogyegy lapát szart nem raktál még arrébb az életedben, vagy nem adtál egy százast sem egy hajléktalannak. :) De azért osztod az észt. Hidd el, nem irigységből beszélek, még mielőtt komoly érvként sorakoztatnád fel ezt a közhelypuffogtatást. Szóval majd akkor beszéljél, ha CSAK saját erőből hoztad létre a vállalkozásodat, meg finanszíroztad a fősulis tanulmányaidat, illetve minden mást. Jól lakott hassal könnyen pofázunk éhínségről.
2013. okt. 30. 12:42
 46/98 anonim ***** válasza:
70%
Kit érdekel a te érett párod kedves kérdező, mintha valaki kíváncsi lenne arra, hogy a fiatal nők beteszik a seggüket a jóba, biztonságba, aztán itt hangoztatják. Nem érdekel, sőt az egész párkapcsolat, szerelem bohóckodás nem érdekel.
2013. okt. 30. 13:08
 47/98 anonim ***** válasza:
De még lepontoztak, biztos a kérdező, vagy valamelyik semmi csatlósa.
2013. okt. 30. 13:49
 48/98 A kérdező kommentje:
NEM ÁLTALÁNOSÍTOK! Azt írtam, hogy a nagy része! Tanuljanak már meg egyesek olvasni. Meg az anyagiakra ISMÉT visszatérve, arról már leírtam. Én például nem pénzes pasival vagyok és mindenem meg volt már azelőtt, hogy őt megismertem volna. Egyedül az új ház nem, de az is enyém lesz. Szóval lelehet szállni erről az anyagi biztonságos dologról szerintem, mert rohadtul nem erről van szó. Ismerek én is olyan pasit, aki komolyabb és érettebb a koránál. Ettől függetlenül, sokan még az "élni szeretnék" kategóriát választják. Hangsúlyozom NEM mindenki, hanem SOKAN! Teljesen más. Ezért is nem általánosítottam, hanem azt írtam, hogy a "nagy része".
2013. okt. 30. 14:01
 49/98 anonim ***** válasza:
100%

Most egészen pontosan mi is a kérdés?

A szerelmet nem lehet megérteni mert logikátlan. Más kérdés ha a kapcsolat mögött érdek áll csak be van magyarázva a szerelem. Ami egyébként elmúlik. A férfiak 30-40 év között sármosak, magabiztosak, jól néznek ki. A nők húszas éveikben a legmutatósabbak, de a harminc után nőnek fel fejben és egészen mást akarnak az élettől. Szóval szerintem mikor a férfi negyvenes évei után "lepukkan", esetleg kínozza az impotencia (tisztelet a kivételnek) és a nő harminc után ráébredve a nőiességére egyre többet és mást akar (itt nem feltétlenül a szexre gondolok) ott kezdődnek a gondok. Aki beleteszi a fenekét a készbe, vagyona nem lesz válás után, mert amivel jött, azzal mehet. Tehát vagy válik és kezdi építeni az életét amin már más nők régen túl vannak, vagy megalkuszik és él boldogtalanul. Még egy megjegyzés a végére, aki fiatalon csapodár az később is az marad, tehát kár általánosítani, nagyon sok középkorú csapodár férfit ismerek.

34/N

2013. okt. 30. 14:03
 50/98 A kérdező kommentje:

ÁLLJ! Nekem ne ugasson be olyan aki nem ismer!

Nem én teremtettem meg magamnak például az autót. Mivel bátyám vett magának (hitelre!) autót, ezért anyum átvette az ő kocsiját én meg megkaptam anyukámét. Az, hogy külön élek tőlük és kitudom fizetni a rezsimet meg a napi szükségleteket az szerintem nem akkor dráma. A Fősulis tanulmányokat szintén anyukám állta eleinte, mert természetesnek tartotta, hogy segít a lányának, ja meg persze az államilag finanszírozott helyet jó tanulással meglehet csípni és nekem sikerült is! A házamat meg fundamentából veszem meg, szóval nem születtem bele rohadtul a jóba és mire 2 éve létrejött a saját stúdióm előtte dolgoztam más helyeken, ahol megszereztem hozzá a kellő tapasztalatokat. Külföldön táncosnő??? Hagyjuk már ezt a lealacsonyítást és undorító hozzáállást! Csak így lehet pénzt szerezni? Vagy úgy, hogy valaki pénzes pasihoz szegődik. Rohadtul nem. Én egyedül is megéltem, dolgoztam, autóval jártam. Az én páromnak nem kell és soha nem is fog kelleni eltartania engem! Aki meg így tesz, arról nekem is meg van a véleményem. A kérdést meg azért írtam ki, mert szapulják a fiatalabb nőket ezért, miközben fingjuk sincs ezekről a dolgokról.

2013. okt. 30. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!