Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Korkülönbség. Mit nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korkülönbség. Mit nem lehet érteni ezen?

Figyelt kérdés

Már többször láttam itt, hogy ki irogatják, hogy nem normálisan a huszon éves nők, hogy náluk jóval idősebb férfival vannak együtt és szegény fiatal srácok meg emiatt vannak egyedül. Nem, nem emiatt vannak egyedül, hanem azért mert a nagy része csapodár, a farka vezeti és még sokan nem tudnak hosszú távon gondolkodni, tervezni. Sokaknak fontos az egzisztencia építés, melyet nem tudnak komoly kapcsolat alatt megtenni. Szomorú, de ez van.

Én 24 éves nő vagyok és a párom 39 éves. Hülye lennék, hogy vele vagyok és nem egy 27 éves pasival?! NEM! Ugyanis sokkal érettebb a párom, talpraesettebb, figyelmesebb. Fura, hogy elítélik a magam fajta nőket csak azért mert 15-20 évvel idősebb férfival járnak. Talán ha a fiatalabb generációnak előbb nőne be a feje lágya, akkor nem így működne manapság a világ!

2013. okt. 30. 11:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/98 anonim ***** válasza:
55%

Aha jó.Mi is a kérdésed?Másrészt ha legközelebb ilyet akarsz írni akkor ne tedd.

Tudod felháborító!

Mert egy veled egyidős pasi nem lehet elég érett?

Szerintem itt nem az állt a háttérben,hogy érett.Hanem az,hogy csak oda kell költöznöd a jó világba -.-

undorító vagy!

2013. okt. 30. 11:09
 2/98 anonim ***** válasza:
100%
Tisztelet a kivételnek, UGYE???!!!
2013. okt. 30. 11:09
 3/98 anonim ***** válasza:
51%
szia egyett értek veled. én 20 éves vagyok a férjem 36 éves.
2013. okt. 30. 11:10
 4/98 anonim ***** válasza:
56%
a nőnek fontos a bisztonság érzet.. amit egy huszon éves nem igen tud megadni.. mert a többség mit csinál? piál bulizik és kefél mindenkivel úgy h van párja.. nálam csak az idősebb férfiak a nyerők
2013. okt. 30. 11:15
 5/98 anonim ***** válasza:
biztonság*
2013. okt. 30. 11:16
 6/98 anonim ***** válasza:
64%

Na álljon már meg a menet!

Szóval ti nem akarok semmit tenni,csak beköltözni a biztonságba?

Apátok f**át!Azt!

2013. okt. 30. 11:18
 7/98 anonim ***** válasza:
34%
mit nem teszünk semmit te majom? főzünk mosunk takarítunk gyereket nevelünk sorojam még?
2013. okt. 30. 11:20
 8/98 anonim ***** válasza:
78%

7.Nagy dolog.

Bele ne halljál.Viszont annak a férfinak meg kellett dolgozni a házért,pénzért mindenért!

2013. okt. 30. 11:20
 9/98 anonim ***** válasza:
32%
a fiatal fasziknak fogalmuk sincs arról h "működik" a NŐ
2013. okt. 30. 11:21
 10/98 anonim ***** válasza:
100%

9.Akkor meséld el.Mert ahogy én itt látom.Legyen házad,kocsid,pénzed hogy biztonságba érezze magát.

Ennyi elég a szerelemhez.

2013. okt. 30. 11:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!