Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Korkülönbség. Mit nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korkülönbség. Mit nem lehet érteni ezen?

Figyelt kérdés

Már többször láttam itt, hogy ki irogatják, hogy nem normálisan a huszon éves nők, hogy náluk jóval idősebb férfival vannak együtt és szegény fiatal srácok meg emiatt vannak egyedül. Nem, nem emiatt vannak egyedül, hanem azért mert a nagy része csapodár, a farka vezeti és még sokan nem tudnak hosszú távon gondolkodni, tervezni. Sokaknak fontos az egzisztencia építés, melyet nem tudnak komoly kapcsolat alatt megtenni. Szomorú, de ez van.

Én 24 éves nő vagyok és a párom 39 éves. Hülye lennék, hogy vele vagyok és nem egy 27 éves pasival?! NEM! Ugyanis sokkal érettebb a párom, talpraesettebb, figyelmesebb. Fura, hogy elítélik a magam fajta nőket csak azért mert 15-20 évvel idősebb férfival járnak. Talán ha a fiatalabb generációnak előbb nőne be a feje lágya, akkor nem így működne manapság a világ!

2013. okt. 30. 11:06
 61/98 anonim ***** válasza:
47%
Istenem de undorító már,amikor egy 20-on éves nőnek 39 vagy 40-es férfi a párja. nekem írhattok ilyen semmit mondó közhelyeket,hogy a szerelem nem korhoz kötött, nem hat meg. ha meglátok egy ilyen párt,hogy fiatal csinos nő, meg egy "vén" broki, akkor egy bizonyos undort érzek.
2013. okt. 30. 14:37
 62/98 A kérdező kommentje:

Mert minden 40 éves pasas szarul néz ki? Na ezt a hozzáállást sem értem...

"Én nem azért ítéllek el, újfent mondom, mert ennyivel idősebb a pasid, hanem azért mert 24 évesen egy nő nem így gondolkodik ahogy te. Kisarkított, gyerekes gondolataid vannak. Az ilyen nő nem nő a szememben. Leszarom a pénzedet, ha érzelmileg egy hulladék vagy! :) Csak anyukád támogatott a tanulmányaid alatt is, szóval itt hagyd abba a nyafogást. Te hálátlan senki."

Na erről beszéltem:D Gyerekes gondolataim? Mitől is? Milyen pénzemet szarsz le? Ami arra elég, hogy megélhessek?! Igen nekem megadatott, hogy támogassanak a szüleim, nem kellett sokáig, mert ösztöndíjakat kaptam, meg államilag finanszírozott helyet. Szóval ezt se nagyon vághatod a fejemhez. Az a szülő aki meg leszarja a gyerekét és nem támogatja, azt inkább hagyjuk ... Meg áruld már el, hogy 24 évesen hogyan gondolkodik egy nő? Ha már te ezt ennyivel jobban tudod. Meg nem nyafogás, de rohadtul jó lenne belátni, hogy nem a pénz miatt van idősebb párunk, mert saját magunk lábán is megtudunk állni! Hanem azért van mert beleszerettünk. Ilyen egyszerű. És akkor itt az általánosítás! Mivel mi mindig ebbe a kategóriába vagyunk besorolva!

2013. okt. 30. 14:44
 63/98 anonim ***** válasza:
47%
Egy 20-on éves nő kapcsolata egy 40-es férfival elítélendő, ha normális társadalomban élnénk, akkor a törvény is büntetné. Az helyén való ha a nő az idősebb egy kapcsolatban.
2013. okt. 30. 14:50
 64/98 anonim ***** válasza:
70%
Attól nő, hogy tiszteli magát és nem egy mázos szar áltisztelettel áll saját magához is, melynek során vállon veregeti magát hogy ő mekkora sztár, hanem alázattal áll magához és másokhoz is. Amit itt művelsz, az minden csak nem alázat. Egy 24 éves nő optimális esetben nem a saját nótáját fújja csak, hanem meghallgat és beépít kritikákat, véleményeket a saját életébe, nem hiszi azt, hogy tévedhetetlen és nem magyaráz meg mindent szarrá. Attól nő, hogy nem veri a nyálát a sikereire, hanem elkönyveli magában és csendben örül. Nem lázong és nem oktat ki másokat! Nem provokál és nem általánosít. Nem próbál meg megmagyarázni olyan dolgokat, aminek működéséről szart sem tud. Soroljam még te kis fruska? :D
2013. okt. 30. 14:53
 65/98 A kérdező kommentje:

Attól nő, hogy tiszteli magát és nem egy mázos szar áltisztelettel áll saját magához is, melynek során vállon veregeti magát hogy ő mekkora sztár, hanem alázattal áll magához és másokhoz is. Amit itt művelsz, az minden csak nem alázat. Egy 24 éves nő optimális esetben nem a saját nótáját fújja csak, hanem meghallgat és beépít kritikákat, véleményeket a saját életébe, nem hiszi azt, hogy tévedhetetlen és nem magyaráz meg mindent szarrá. Attól nő, hogy nem veri a nyálát a sikereire, hanem elkönyveli magában és csendben örül. Nem lázong és nem oktat ki másokat! Nem provokál és nem általánosít. Nem próbál meg megmagyarázni olyan dolgokat, aminek működéséről szart sem tud. Soroljam még te kis fruska? :D

1. Mivel sokan írták, hogy a pénzéért vagyunk a párunkkal elmondtam, hogy rohadtul nem. Egy nő a saját lábán is meg tud állni. Nem vet fel a pénz, megélhetésre elég, szóval nem kell azzal támadni a másikat, hogy "külföldön táncoltad össze?" című fejezetek. A szülői támogatás meg alap, mert aki nem támogatja a gyerekét ahogy csak tudja, az......... Nekem szerencsém van, hogy ilyen szüleim vannak.

2. Ki mondta, hogy sikeres vagyok? Egy szóval nem mondtam ilyet és ehhez hasonlót sem. Most attól sikeres valaki mert van egy vállalkozása? Ez nem így van. Sőt, sokszor jóval nehezebb és rosszabb.

3. Meghallgatom más véleményét, de ne ítélkezzen az olyan ember, akinek fingja sincs a mi hozzáállásunkról, ne ítélkezzen úgy, hogy nem tudja a hátterünket!

4. Én másokat nem bántottam. Az, hogy ennyien magukra vették, arról nem én tehetek. Ha általánosítottam volna, akkor azt írtam volna, hogy MINDEN PASI! De nem így történt ez sem.

5. Névtelenül és személytelenül sértegetni valakit, attól leszel menő? Mert ez a sértegetéses, ítélkezős hozzáállás nem az én bizonyítványomat magyarázza. Vannak itt olyanok, akik szintén nem értenek egyet azzal az állásponttal, hogy huszonévesen negyvenes pasikkal vagyunk, de érdekes módon, kulturált formában is megtudta tenni. Én meg nem vagyok hajlandó lealacsonyodni ilyen alpáriságba, mert nem így neveltek! Ennyi :)

2013. okt. 30. 15:01
 66/98 anonim ***** válasza:
Jó legyen egy jó napod, hogy megmondtad a tutit kérdező. :D Sikeres életet! :D
2013. okt. 30. 15:05
 67/98 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező, gondolj bele,milyen szép világ lenne: "Rajta kaptunk egy 40-es férfit,hogy 20-on éves nő a párja, a büntetése 20 év fegyház! A nőt pedig e lkell küldeni átnevelő táborba!" Hát nem lenne csodálatosan szép világ? :D
2013. okt. 30. 15:07
 68/98 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Ezen most jót nevettem :D:D:D

2013. okt. 30. 15:10
 69/98 anonim ***** válasza:
53%
Én lennék a bíró, és ha próbálnának ilyenekkel hatni rám a vádlottak,hogy a szerelem nem korhoz kötött, meg ilyen szentimentális baromságokkal, akkor nem hogy meghatódnék,hanem szigorítanám a büntetést. Kedves vagyok? :)
2013. okt. 30. 15:10
 70/98 anonim ***** válasza:
Azt mondod te nem általánosítasz és nem ítélsz.. akkor olvasd el a saját kérdésed amit kiírtál és értelmezd..
2013. okt. 30. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!