Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 év korkülönbség sok? Megfogj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 év korkülönbség sok? Megfogjuk érteni egymást később is?

Figyelt kérdés

"Megismerkedtem" egy sráccal, még télen. Abba a kajáldába járt be, ahol dolgoztam akkoriban, akkor még volt barátom így semmi nem történt közöttünk, nem is mélyültünk el a dolgokban.

A srác kinéz, olyan 22-23 évesnek, a beszéde és a gondolkodása is hasonló, így nem is érdekelt a pontos kora.

Pár napja elkezdtünk újra beszélgetni, kicsit más stílusban. Minden apró dolog érdekel mindkettőnket a másikról.

Kiderült, hogy pontosan 3 évvel fiatalabb tőlem.

Nagyon kezdem megkedvelni, lehet vele viccelődni és tud komoly is lenni.

Félek , ha netalán összejönnénk közénk állna a kor, a tapasztalat.

Én már dolgozom, ő még szakmát tanul.

Kicsit más világ a kettő.

Sose volt fiatalabb barátom, de ő teljesen megfogott engem. Nem érdekel más mit mondana arra, hogy fiatalabb.

Valakinek működött így kapcsolata hasonló helyzetben?

21 L 18 F

2013. júl. 26. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ideális.
2013. júl. 26. 12:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha megfogott, akkor egy próbát mindenképp megér :)

Nekem olyan barátom volt, aki kicsit alacsonyabb volt nálam :)

16/L

2013. júl. 26. 12:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha korához képest elég érett,és szeretitek egymást, semmi gond!Amugy is 3 év nem a világ vége.. manapság szinte az a divat, hogy 10-15 év korkülönbség van a párkapcsolatokba! :/Én sok sikert kivánok nektek .
2013. júl. 26. 12:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálam a barátnőm 5 évvel idősebb ! Már 2 éve vagyunk együtt!

22/Fiú

2013. júl. 27. 16:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen a válaszokat! Megy a zöldkéz! :)
2013. júl. 29. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!