Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Korkülönbség. Mit nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korkülönbség. Mit nem lehet érteni ezen?

Figyelt kérdés

Már többször láttam itt, hogy ki irogatják, hogy nem normálisan a huszon éves nők, hogy náluk jóval idősebb férfival vannak együtt és szegény fiatal srácok meg emiatt vannak egyedül. Nem, nem emiatt vannak egyedül, hanem azért mert a nagy része csapodár, a farka vezeti és még sokan nem tudnak hosszú távon gondolkodni, tervezni. Sokaknak fontos az egzisztencia építés, melyet nem tudnak komoly kapcsolat alatt megtenni. Szomorú, de ez van.

Én 24 éves nő vagyok és a párom 39 éves. Hülye lennék, hogy vele vagyok és nem egy 27 éves pasival?! NEM! Ugyanis sokkal érettebb a párom, talpraesettebb, figyelmesebb. Fura, hogy elítélik a magam fajta nőket csak azért mert 15-20 évvel idősebb férfival járnak. Talán ha a fiatalabb generációnak előbb nőne be a feje lágya, akkor nem így működne manapság a világ!

2013. okt. 30. 11:06
 51/98 NyolcOne9 ***** válasza:
57%

"NEM ÁLTALÁNOSÍTOK! Azt írtam, hogy a nagy része!"

Milyen nagy része, te ostoba tyúk? A férfiak nagy része örül, ha kifog egy normális nőt, aki megbecsüli. A férfiak kis részének viszont tök mindegy kivel vannak együtt, úgyis félrekúrnak. De ez annyira elenyésző, hogy kár is rájuk a szót pazarolni.

2013. okt. 30. 14:11
 52/98 A kérdező kommentje:

Ez a baj a mai világgal, hogy elítélnek másokat, ahelyett, hogy kicsit megpróbálnának belelátni a dolgok mögé. Szar egy világot élünk az tény, de hogy ennyire....

És még egyszer mondom, nem általánosítottam, hanem a nagy részére írtam ezt, ugyanis az ismerőseim közül, rengetegen így állnak ehhez a kérdéshez, olyan pasik akik 30 alatt vannak!

2013. okt. 30. 14:14
 53/98 anonim ***** válasza:

"Ez a baj a mai világgal, hogy elítélnek másokat, ahelyett, hogy kicsit megpróbálnának belelátni a dolgok mögé. Szar egy világot élünk az tény, de hogy ennyire....

És még egyszer mondom, nem általánosítottam, hanem a nagy részére írtam ezt, ugyanis az ismerőseim közül, rengetegen így állnak ehhez a kérdéshez, olyan pasik akik 30 alatt vannak!"

Te is ugyan ezt csináltad!!és másra mutogatsz?attól mert az ismerősi köröd olyan amilyen a többi ember egyáltalán nem így viselkedik!

2013. okt. 30. 14:17
 54/98 A kérdező kommentje:
Mivel elítélik a nagy korkülönbséggel élő párokat, ezért hagy legyen jogunk elmondani mi is a véleményünket, ne csak azt lássuk, hogy ilyen szemetek vagyunk meg csak a pénz az oka ennek stb. Miközben a szerelem rohadtul nem korhoz kötött! És ez a baj, hogy ezt nem tudják azok megérteni akiknél a korkülönbség maximum 1-2 év.
2013. okt. 30. 14:22
 55/98 anonim ***** válasza:
69%
Ki ítéli el és még is mióta kell foglalkozni mások véleményével?
2013. okt. 30. 14:23
 56/98 A kérdező kommentje:

Valamelyik nap pont itt olvastam... Azt inkább hagyjuk milyen megnyílvánulások voltak ezzel kapcsolatosan és milyen előítéletekkel néznek az olyan nőkre, mint amilyen én is vagyok. Csak azért, mert éppen nem egy 27 éves férfiba hanem egy 39 éves férfiba vagyok szerelmes... És ez nagyon szomorú dolog.

Én ezzel nem a fiatal korosztályt akartam bántani, nem akarok általánosítani, de nekem ne mondja senki, hogy nem létezik olyan pasi, aki huszon évesen nem akarna elköteleződni. Én magam rengeteget ismerek. Ráadásul akár 30 felett is sokan vannak így. Nem korhoz kötött. Az viszont általános tény, hogy akik szapulnak minket és gyártanak magukba téziseket(csak a pénz, biztonság, apakomplexus), azoknak fingjuk sincs erről az egészről. Egy 40 éves pasi nem nézhet ki jól? Nem lehet beleszeretni? Nem lehetnek kiemelkedő tulajdonságai? Szerintem igen. Mint ahogy a fiatalabbaknak is. Nem csak idősebb barátaim voltak, nekem ő az első ennyivel idősebb férfi. De ettől még nem vagyok se pénzéhes, se apa komplexusos és nem vagyok undorító attól, mert ilyen koró férfi a párom!

2013. okt. 30. 14:30
 57/98 A kérdező kommentje:
*korú
2013. okt. 30. 14:30
 58/98 anonim ***** válasza:
47%
Jól van, elhiszem,csak ne sírjál kis lány!
2013. okt. 30. 14:33
 59/98 anonim ***** válasza:
53%
Én nem azért ítéllek el, újfent mondom, mert ennyivel idősebb a pasid, hanem azért mert 24 évesen egy nő nem így gondolkodik ahogy te. Kisarkított, gyerekes gondolataid vannak. Az ilyen nő nem nő a szememben. Leszarom a pénzedet, ha érzelmileg egy hulladék vagy! :) Csak anyukád támogatott a tanulmányaid alatt is, szóval itt hagyd abba a nyafogást. Te hálátlan senki.
2013. okt. 30. 14:35
 60/98 anonim ***** válasza:
63%

Attól vagy undorító amit itt művelsz!

Itt az oldalon meg mindenki irigykedik mindenkire.Másrészt sok fiatal srác meg nem talál barátnőt,mert ők idősebb pasit akarnak.

Fel vannak háborodva.Talán joggal?Esélyt se kapnak.

2013. okt. 30. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!