Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 1-2év korkülönbség sokat számít? Többi lent!
Nem azért, de elég buta szerintem, ha a kor miatt gondolkodik... azért drukkolok, hogy okosan döntsön. :) Egyébként egyáltalán nem nagy korkülönbség az 1-2 év - szerintem.
16/F
Én randiztam már fiatalabb srácokkal, az esélyt mindig megadtam rá, hogy esetleg legyen vmi, de ilyen irányba jelen pillanatban túl nagynak éreztem a szellemi differenciát. Nem is azért mert ostobák vagy gyerekesek lettek volna, csak én is komoly vagyok, és legjobban nálam 5+x évesekkel találom meg a közös hangot, a kortársaim nagyon ritkán kötnek le. Szóval persze megpróbáltam, hátha, de valahogy nem volt az igazi.
Jelzem ez egy vélemény, és lehet másoknak semmit nem jelent az-az 1-2 év, főleg ha idősebbek nálam.
22L
Attól függ mikor
Édesanyám 2 évvel idősebb édesapámnál, 21 és 18 évesen jöttek össze...
Nagyon szeretik egbymást, jó a kapcsolatuk...
Ennek ellenére anyu mondja, hogy újra nem biztos, hogy képes lenne végigcsinálni az elejét.. Apu nagyon gyerek volt hozzá (anyu 14 éves kora óta dolgozott, apu 18 évesen jött ki a suliból...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!