Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrültem talán? Kicsit hosszú.
és fel szokott neki állni úgy rendesen érted, tehát még működőben van még az öreg?
fúúúúúj szerintem TE NEKROFIL VAGY!!!!!
Már észrevettem, hogy a normális kérdésekre tényleg nem kap az ember normális választ. Az ilyenek alatt vagy elkezdenek trollkodni, hülyeségeket írnak vagy egyáltalán nem is válaszolnak rá, mert nem tudják a választ.
Sajnos én sem tudok neked semmi konstruktívat mondani. Csak felteszek pár kérdést hátha előrébb jutunk. Tanultam pszichológiát meg most is érdekel hobbi szinten. Szóval: Apukáddal jó viszonyban voltál? A főnököd hasonlít apukádra külsőre? Esetleg belsőre? Párod, ha volt, okos volt? Mennyi idővel voltak idősebbek tőled előző partnereid? Mióta nincs párod? Te okosnak tartod magad?
Ha itt nem szeretnél válaszolni, akkor privátban! Szeretnék segíteni. De egyébként lehet nincs semmi magyarázat, egyszerűen csak vonz :)
Nem lehet, hogy az előző kapcsolatokban csalódtál, átváltottál "Barny Stinson" üzemmódba, és a főnök tölti be az űrt?
Az pedig, hogy nem vesz komolyan sokszor, a korkülönbségnek tudható be, és annak hogy nagyon okos szerintem:)
Előttem válaszoló: lehet nem kapott kielégítő választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!