Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan legyek beteg? Mindent...

Hogyan legyek beteg? Mindent kipróbáltam, amit ezen az oldalon írtatok, például: vizes zokniban + pólóban alvás (JÉG HIDEG) + szimulálást. +vizes hajjal (hosszú a hajam úgyhogy majd megőrültem olyan hideg volt) na tehát vizes

Figyelt kérdés
hajjal kiültem az erkélyre kora reggel -15 fokba és semmi bajom se volt még csak köhögni se köhögtem+a kréta . Semmi bajom nem lett tőle+a szüleim nagyon szigorúak úgyhogy CSAKIS AZ ÉRDEKELNE HOGYAN LEHETEK LÁZAS MÁSNAPRA! Kérlek titeket írjatok ötleteketPLS Köszi szépen előre is ha ide nem akarsz írni nyílvánosan akkor erre az e-mail címre írj kérlek: patrik98@parisat.hu
2010. dec. 21. 14:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Tanulj végkimerülésig!
2010. dec. 21. 14:29
 2/15 Orsós Charmander ***** válasza:
törj össze 1-2 cataflamot aztán szívd fel.
2010. dec. 21. 14:30
 3/15 Zerge97 ***** válasza:
15%

Igyál sós kávét.

De tőlem hypot is ihatsz tuti olyan beteg leszel hogy semmi dolgod nem lesz soha

2010. dec. 21. 14:32
 4/15 anonim ***** válasza:
8%

A vizes hajjal hidegbe kiülés az tök jó ötlet, frankó kis agyhártyagyulladást is kaphatsz tőle ha nagyon erőlteted, aztán majd retardált, csorgó nyálú, lebénult szerencsétlenként élhetsz hátralévő életedben.

Simán megéri!

2010. dec. 21. 14:32
 5/15 anonim ***** válasza:
csinálj forró teát,kakaót,kávét és rakd bele egy kis ideig a lázmérőt majd feküdj le az ágyadba és beteges,fáradt hangon szolj anyudnak és mutasd meg a lázmérőt. nem tom hatásos e egy MR bean filmben volt...
2010. dec. 21. 14:33
 6/15 anonim ***** válasza:
21%

Látni,hogy nagyon gyerek vagy még...

Csak megjegyzem,hogy a vizes hajtól nem leszel beteg...legfeljebb a hajhagymáid fáznak meg,és hullik ki a hajad,de beteg nem leszel tőle..

A vizes zokni + póló inkább megfázást okoz de nem lázat...Ilyenkor csak a zsebkendő fog jobban fogyni..Attól még iskolába lehet menni...

A kréta lassan 50 éves hülye kitaláció.Régen sem vált be senkinél,gondolom most sem...

Még valamit. -15 fokban meg pláne nem leszel beteg,mert ilyenkor a vírusok,baktériumok sem "dolgoznak" A legegészségesebb dolog a tüdőnek,hogy -15 fokban kiülsz az erkélyre pihenni..(régen akik TBC-ek voltak - 15-20 fokban aludtak a erkélyen...)

Legjobban akkor betegszik meg az ember amikor hirtelen jó idő van,kellemes meleg,és az ember a nagy kabátban izzad,és ilyenkor vetkőzik pólóra.Ilyenkor az ember szervezete nem tud megbirkózni a hirtelen aktív baktériumokkal,vírusokkal..

Szóval várj egy szép ,napos,melegebb időre és amikor már kellően kiizzadtad magad a nagykabátba akkor vetkőzz lengébben...

De hidd el,nem éri meg betegnek lenni,mert soha nem tudhatod mennyire leszel az...Később még gond is lehet belőle...

2010. dec. 21. 14:37
 7/15 anonim ***** válasza:
Ha lázat akarsz, ez egy biztonságos megoldás: masszírozd be a hónod alját izomlazító krémmel, esetleg a homlokod is, ahol anyukád megfogja, hogy megnézze, mennyire vagy lázas. Ezek a krémek (én a Richtofit Sportot ismerem, de biztos van egy csomó) vérbőséget okoznak az adott területen, így lazítják az izmokat, ez pedig hőmérsékletemelkedéssel jár.
2010. dec. 21. 14:42
 8/15 A kérdező kommentje:
csak annyi a baj hogy nehezen betegszek le...:( ha nem segíteni szeretnétek a kommentírásotokkal akkor ne is írjatok!! de amúgy csak annyi a gondom hogy ezeket a dolgokat mind innen :erről a weboldalról A VIZES HAJAT is a krétát is...stb... de nem betegedek le am. csak rettenetes érzés hogy már minden barátom csak én nem voltam sohase beteg kivétel pár nap...1-2 alkalommal..:'(
2010. dec. 21. 14:54
 9/15 A kérdező kommentje:
az izom lazító krémet hol lehet megvenni és kiadják 12-éves gyereknek??:D mert jó ötletnek találom:)))köszi a kommentet:)
2010. dec. 21. 15:03
 10/15 Zerge97 ***** válasza:
0%

egyél krétát

mellékhatás LÁZ

2010. dec. 21. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!