Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 13 és fél óra alvás egyhuzamba...

13 és fél óra alvás egyhuzamban? Nem beteg!

Figyelt kérdés
Kisfiam nem tudtam,tegnap ebéd után elaltatni,de fél őt körül mégis elaludt(hagytam mert nem szokott bezavarni az éjjelibe ha így alakul)és reggel hatig mélyen aludt.Este próbáltam felébresztgetni,hogy egyen,igyon de nem akart(ráadtam a pizsit).nem beteg,nincs napszúrása,ma minden ment a megszokott ritmusban.Három éves lesz és már 2-3 történt ilyen.Ti tapasztaltatok már ilyen,kiugróan nagy alvás-igényt 2-3 éves gyerekeiteknél?
2011. jún. 21. 22:13
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem ez nem baj, biztos hogy szüksége lett volna még a délutáni alvásra, de kimaradt, és nagyon elfáradhatott szegényke, és most jól kipihente magát :)

az enyém még csak 2 éves, de ő is csinál hasonlót, pl tegnap este 9-kor elaludt, felébredt reggel fél 7-kor megitta a tejitalt, visszadőlt, és 10-ig aludt, ami szintén 13 óra :)

2011. jún. 21. 23:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Talán épp növekedési szakaszban van az ilyen szakasz fájdalmas és kimeritő talán ezért a sok alvás.
2011. jún. 22. 01:33
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 22. 10:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Az en kisfiam igaz kisebb de hatalmas alvo. Altalaban este 8-kor alszik el es reggel 9-kor ebred. Meg tudom szamolni a ket kezemen, hogy ejjel hanyszor ebredt fel 3 honapos kora ota. Altalaban ha foga jott vagy nathas volt akkor ebredt fel de szerencsere ilyen nagyon ritkan volt. Ezen kivul delutan is alszik 2-2,5 orat. Amiota bolcsis mar este 7-kor bejaul es en ebresztem reggel 8-kor ha nem ebresztenem este 7-tol aludna reggel 9-ig. :) A bolcsibe szerintem jobban lefarad, gondolom sokkal izgalmasabb mint otthon. A bolcsibe is alszik ebed utan 2-2,5 orat megis este 7-kor mar nem birok vele, le kell fektetni olyan nyugos. Ugyhogy az en babamnak hatalmas az alvas igenye. De nem banom egyaltalan.Igy mi is kipihentebbek vagyunk es este meg idonk is jut egymasra. :)
2011. jún. 22. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!