Miskolcon ajánlanátok jó gyerekorvost aki alvás problémával kapcsolatban tudna segíteni? 19 hós kislányom éjszaka 7-8.12szer is felkel, foga nem jön, nem beteg. De már jó fél éve ezt csináljuk. Kivagyunk apával nagyon. Bőv. Lent
Először a szobáját rendezném át, teljesen más falra tenném az ágyát! Ha ez nem segit, beköltöztetném az ágyát a hàlóba, mert mintha félne vagy Téged akarna. Lehet, hogy ez visszalépésnek tűnik, de hátha elég lenne egy kis simi éjjel vagy csak hozzászólsz, hogy nyugi, itt vagyok, aludj csak.... Csináljatok hüvösebbet a szobában, ha most 24-25 fok van, mert lehet, hogy a fél éve tartó melegtől kinlódik és hűvösebben jobban alszunk. Válts takarót, huzatot, lepedőt,zavarhatja az anyaga, esetleg adj a feje alá egy vékony párnát. Minifény esetleg még éjjel? Nincs több ötlet...
Nagyon szörnyű lehet, sajnállak!
Nálunk is hasonló van. 2 éves és éjszaka kb 6-7x felkel, ordít, adok neki inni és alszik tovább. Próbáltam, hogy nem adok neki inni, de akkor kiveri a balhét.
2 év alatt talán 3x volt, hogy csak 1x kelt fel, akkor is azért mert beteg volt.
Mi is próbáltuk a citromfüvet, jó éjt tápszereket, tejpépeket, fürdetőket, stb.
Néha a nurofen szirup segített egy kicsit (pl fogzásnál)az alváson, de csak 1-2 napig és akkor felkelt, csak nem annyiszor.
Az új ágynemű viszont az elalvásnál sokat segített, betakarózott, nézelődött és magától elaludt.(azóta is egyedül alszik el)
Ha viszitek dokihoz és valamit használhatót mond, kérlek írd már meg nekem is, hátha eljön az az idő amikor mi is alhatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!