Alvás hogyan? 3 éves kisfiam éjszaka nagyon sokat forgolodik, és állandóan a paplan fölé kerül, ráadásul a pizsamából kint van a dereka. Így éjszaka közepére fázik, és hiába takarom vissza.
Vannak gész nagy hálózsa´kok.Alvásra tökéletes,ha ennyire kitakarózik...Èppen a múltkor láttam 130cmeset...
Vagy tudsz te is varrni otthon eggyet.nem nehéz...
3 évesen még mi is használtunk hálózsákot ha jól emlékszem 110-est, én csak ajánlani tudom nekünk bevált illetve a fiamnak :-)és én is nyugodtan aludtam mert tudtam hogy "be van Takarva" a lányomnál is zsákot fogok használni az első pillanattól kezdve hogy megszokja,őt jövő hónap 19.-ére várjuk :-)
36+4 hetes kismami
Szia!
Nekem nem sikerült a zsákos megoldás, egyszerüen nem volt hajlandó abban aludni, amint egy picit nagyobb lett mindíg levette magáról. Pijamában meg zokniban alszik.
Jobban örülnék én is ha a zsákot elfogadná, mert a zokni nem nyomná a bokáját, de már nekik is vannak rigojáik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!