Létezik olyan pelus, amiből nem folyik ki a pisi éjszaka alvás közben?
ezt ma írtam ki:(((
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Én is ezzel kínlódok:(
Szia!
Mi is babylove-ot használunk,még nem volt gond,pedig az én fiam is iszik éjjel
Az enyém egész éjjel forog, alszik oldalt, fejjel lefelé, mindenhogyan, mégsincs baleset hónapok óta. Én is a babylove pelust használom (dm-es). Próbálj ki többfélét, meg lehet, hogy túl bő a combján, nem?
Mekkora baba? Hónapra, kilóra? Milyen pelust használsz?
Már majdnem két éves, 12 kiló. Próbáltam a babydream-et, pamperst, liberot, kisebbet és nagyobbat egyaránt, mert olvastam olyan tanácsot is, hogy nagyobbat vegyek, de eddig egyik sem jött be. Oldalt ahol nincs "szivacs", ott folyik ki. A babylove-ot még pont nem próbáltuk:) Majd megnézem azt is.
Meg éjszaka a pampers bugyipelusát húzom rá, mert az egyszerűbb, mint csatolgatni, és abból is a kisebbet nagyobbat is kipróbáltuk, mindkettőből kifolyik...
Mi is küzdöttünk ezzel, pampers, huggis stb mindent kipróbáltunk, és végül a legolcsóbb vált be!
Innen a 100db-os.
Szia!1.vagyok Az éjszaka kicseleztem a babám:)!Este Liberot adtam rá és oldalt ,ahol a találkozik a pelus eleje és hátulja a kis fülnél,na oda betettem egy intim betét :D!
Kettévágtam keresztbe egy always-t és betettem!Nem lett pisis reggelre:)!!!!Megfogta a betét az ami ki akart folyni:D!
Kedves Utolsó és Első:)
Nem is rossz ötlet:)) Lehet, hogy kipróbálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!