Éjszaka felkel és játszik a kiságyba alvás helyet?
Kislányom 6,5 hónapos. Mostanában azt csinálja hogy ha felébred éjszaka és cici után berakom a kiságyba csak játszik, aztán ha megunta sír.
Most éjszaka is aludt szépen 7től 3ig egy nyikkanás nélkül, aztán mikor felébredt 3kor átmentem cicire raktam és olyan volt mintha aludna a cici, beraktam a kiságyba és egyből felélénkült és játszott. Otthagytam és visszafeküdtem, egy idő után meg elkezdett sírni. Megint átmentem cici és ezt játszottuk egészen 4ig. Mit tehetnék, hogy éjszak szépen visszaaludjon???
Szia :)
Mi 7 hósak vagyunk és volt ilyen nekünk is.Csak úgy felkelt és játszott az ágyában éjjel :) hát mondom ilyen nincs.Aztán megunta és sírt...adtam neki enni...nehezen,de elaludt.Párszor eljátszotta és most már semmi játék éjjel :)
Ugyanúgy csináltam mindent-nem játszottam vele-rájön,hogy éjjel alvás van.
A másik,hogy történni fog valami...mármint mászni állni vagy ilyesmi.Mi állunk már és ezért is voltak problémák éjjel...mert,mintha izgatott lett volna hogy ő már ilyet is tud...
Szóval elmúlik...csak mindent csinálj ugyanúgy,mint máskor éjjel.
Kitartás
A mi 4 hónaposunk is ilyet csinál, ő mondjuk a hangjával játszik, kiabál, sikongat, élmény 2-3kor!:D
Mi azt csináltuk, hogy hagytuk hőröngeni, mivel kiment az álom a szeméből, és leragasztani meg hát nem szoktuk!:D Ugyanígy, mint nálatok, bohóckodik, amikor kezd fáradni, nyüszög, könyörög. Átmegyek, megkínálom, cumival, ha még kiköpi, meg forgolódik, akkor otthagyom. Ezt megjátssza párszor, de végül rájön, hogy csak aludni van lehetősége, elfárad a hisztiben, elfogadja a cumit és kis simivel elalszik. Először 2 óra cirkusz volt, másodjára másfél, harmadjára fél, most negyedjére meg háromnegyed óra. Lehet sokan elítélik, hogy nem ringattam ráztam a fenekét 2 óra hosszáig, de ha egyszer nem volt álmos, hagytam szövegelni, csak épp nézőközönségnek nem álltam oda.
Reménykedünk, hogy kinövi, bár gondolom időről időre visszatér a dolog, ahogy itt írták is, a mozgásfejlődések miatt.Majd kamaszként meg nem lehet kitessékelni az ágyból még délben!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!