Éjszakai alvás probléma?
10 hetes kora óta a lányom (4 hónapos) átaludta az éjszakát. Elmúlt 3-4 hétben viszont fel-fel kelt, amolyan nyögdécselései voltak. Ekkor beraktuk neki a cumit és aludt is tovább. Viszont, az elmúlt másfél hétben már fel is kell. Ilyenkor hajnali 4 körül elkezd nyögdécselni, megkapja a cumi, de van, hogy fél óránként újra kezdi, van, hogy óránként.
Nem sír fel, szeme csukva..
Reggel 6kor ha felébred, képes még egy órát türelmesen várni a regelire, tehát abszolút nem 'tombol' érte.
Pelenkájában szokott - szerintem - sok pisi lenni.
Éjszaka cseréljem át neki? Pampers Activ baby-t használunk és napközben is szokott olyan mennyiség benne lenni, de akkor meg egyáltalán nem zavarja.
Még arra tudok gondolni, hogy a foga 'zavarja', mert 4 jön neki egyszerre. De napközben, mikor alszik ott is huzamosabb ideig (3-4 óra) nem igazán zavarja..
Fogalmam sincs, mi lenne alegjobb. Felkelteni vagy nem?
Mert, ha felkeltem lehet, hogy vissza se alszik ... így meg legalább kisebb megszakításokkal alszunk 7-8 órát ...
Borzasztó vagyok ... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!