Mit csináljak? Alvás probléma.
1-jén 6 hós lesz a picurim és másképp nem alszik csak ha mellette vagyok.a saját ágyában alszik de közvetlenül mellettem.igy nem tudok napközben sem csinálni semmit,mert amint kimegyek mellőle egyből ébred:(
Van így más is rajtam kívül?Mit csinálok rosszul?
Nagyon sajnálom. :( Rajtam bealszik a kendőben, aztán simán le tudom tenni és még alszik egy-másfél órát, mint pl most. 11 hónapos pedig. De hát minden baba más.
Viszont így te is tudsz mellette pihenni, ez a jó oldala. Esetleg ami dolgod van, elvégezhetnéd akkor, amikor ébren van. Melletted lehet kendőben, hordozóban, etetőszékbenm járókában, kiságyban, mikor melyik helyiségben van dolgod.
az en babam is eszt csinalta,igaz velem alszik de en mele teszem a kisparnamat ami olyan ilatu mint en,babam jol belebujik es akkor aszt hiszi h en vagyok:)
tudom h becsapom szegenyt de legalab eltudom vegezni a dolgomat
9 honapos kislany anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!