Nincs napirendunk. Ill. annyi hogy delelott szinte vegig alszunk es este 19-kor furdes eves es alvas. Problema ez? 5honapos a babam.
Lányom 8 hónapos.Kb. 1 hónapja van, nagyjából be állt napirendünk.Én nem aggódtam e miatt.Mindig alkalmazkodtam hozzá.Amikor éhes volt etettem, amikor álmos volt leraktam.Aztán észre vettem, hogy egyre gyakrabban vannak ezek a dolgok egy időpontban. :)
Figyeld a babád jeleit.Az a legjobb, ha ő csinál magának napirendet, én szerintem ezt nem szabad erőltetni.
Nem probléma, ez egyébként is változik, ahogy egyre kevesebbet fog aludni napközben. Jó az, ha vannak támpontok, pl hogy mikor kel reggel, mikor fekszik este és mikor van fürdés. Nálunk pl. most ismét változik a napirend, mert most áll át a lányunk napi 2 alvásról egy hosszabbra, így most néha egyet alszik, néha még kettőt. Nem mindig lehet kiszámítani, hogy mikor mit csináljunk. Most már keretet adnak az evés időpontjai is, ezekhez lehet igazodni.
Jó babázást!
Nálunk is állandóan változik, tehát nincs... Ő alakítja az alvásokat napközben. Ami fix: Hajnalban szopi, majd még 2-3 óra alvás kb. 7.30-ig + az esti fürdetés, evés, altatás.
6 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!