16honapos fim elalvása következö:Beleteszem a kiságyba kimegyek Ö pedig alszik. Régen talán 1éve hogy nem altatom, elvan ettöl szokva is. Most pedig vendégségbe megyünk egész napra, mert mesze van és ott igy nem fog müködni az alvás?!
Nálunk is ez volt, olyan jól sikerült az hogy egyedül is el tudjon aludni meg szeresse a kiságyát, hogy sehol máshol nem volt hajlandó aludni.
Mi 2szer próbálkoztunk meg ezzel hogy máshol aludjon egyszer nyaraláskor a nyaralás végére én olyan hulla voltam, hogy mondtam hogy én többet nem vágyódom nyaralás után, fáradtabb vagyok mint mikor elindultunk.
A másik tesómhoz mentünk látogatóba, na ott se aludt.
nem akarlak elkeseríteni, de ez csak akkor változott meg mikor már olyan nagy lett, hogy értelmesen beszélgetve megtárgyaltuk a dolgokat :) és akkor is velem aludt egy ágyban. (ez 3 és fél éves korában volt)
Az én fiam is 16 hónapos, két hete voltunk így, simán elaludt délután, és este is.
Nem is gondoltam, h utólag lesz valami hatása, de furcsa dolog történt, 2 estét végigkínlódtunk itthon...
Esetleges...
VAgy lerakod és ugyanúgy elalszik
vagy learakod, ott maradsz vele, mert hát mégis idegen hely és elalszik
lerakod, de nem alszik el-és akkor? Egy nap nem alszik, ennyi. majd elalszik hazafele a kocsiban, és másnap változatlanul megy minden
emiatt igazán nem kéne félned az utazástól, nagybb baj soha ne legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!