Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16honapos fim elalvása követke...

16honapos fim elalvása következö:Beleteszem a kiságyba kimegyek Ö pedig alszik. Régen talán 1éve hogy nem altatom, elvan ettöl szokva is. Most pedig vendégségbe megyünk egész napra, mert mesze van és ott igy nem fog müködni az alvás?!

Figyelt kérdés
Elöre félek hogy alszik majd el délután?! Aki volt már ebben a helyzetben hogy csinálta? Olyan rég utaztunk már el ezekhez a rokonokhoz, és ez végedt nincs is kedvem:- ( Mitévö legyek?
2009. dec. 11. 17:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia! Mi is utazóágyba tettük a babánkat. Még nyáron, utazás előtt több napig felállítottuk otthon és abban játszott, aludt délután. Amikor számára ismeretlen helyre mentünk, az ágy volt az ismerős, a biztos pont. Gond nélkül elaludt benne, szerette.
2009. dec. 16. 21:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Az én fiam is 16 hónapos. Itthon én is leteszem az ágyába, játszik egy kicsit, aztán elalszik. Mi minden szombaton megyünk az anyukámhoz. Ott sajnos nem tud elaludni, mert a sok érdekesség, "új" játék, a papagályok, a nagymama mind annyira érdeklik, hogy nem akar aludni. Aztán, amikot már nagyon kimerült, nyűgös, akkor összebújunk és elalszik. Az alvós dolgait szerintem is vidd el neki, nekünk egy pokrócunk van ami elég neki.

Ha a másik nagymamához megyünk, akkor úgy időzítjük, hogy a délelötti alvása alatt utazunk, mert Ő messze lakik. Mire megérkezünk egy kipihent, babát kap a nagyi, bár kissé még kómás. Az is előfordul, hogy még hagyjuk a kocsiban aludni, ha nem ébred fel amikor megáll az autó. Sokszor kimegyünk megnézni, hogy nem ébredt-e fel. A délutáni alvást pedig kitoljuk a haza utazásig.

2009. dec. 17. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!