Hogyan legyek beteg? Mindent kipróbáltam, amit ezen az oldalon írtatok, például: vizes zokniban + pólóban alvás (JÉG HIDEG) + szimulálást. +vizes hajjal (hosszú a hajam úgyhogy majd megőrültem olyan hideg volt) na tehát vizes
Figyelt kérdés
hajjal kiültem az erkélyre kora reggel -15 fokba és semmi bajom se volt még csak köhögni se köhögtem+a kréta . Semmi bajom nem lett tőle+a szüleim nagyon szigorúak úgyhogy CSAKIS AZ ÉRDEKELNE HOGYAN LEHETEK LÁZAS MÁSNAPRA! Kérlek titeket írjatok ötleteketPLS Köszi szépen előre is ha ide nem akarsz írni nyílvánosan akkor erre az e-mail címre írj kérlek: patrik98@parisat.hu2010. dec. 21. 14:26
11/15 A kérdező kommentje:
a krétát már próbáltam rengetegszer 1× se váll-t be am mekkora menyiségben kell enni belőle??(leszeretnék betegedni de sehogyan se tudok...:'( meg anyám olyan hogy csak akkor nem küld el suliba ha látja hogy lázas vagyok (meg,éri a hőmérsékletemet) a látszat nem érdekli őt :'( ötleteket szeretnék szerezni arra hogy hogyan legyek másnapra beteg!!)
2010. dec. 21. 15:07
12/15 anonim válasza:
De hallod? Minek akarsz lebetegedni? Holnap neked van még suli vagy mi?Elvileg már Téli szünet van...
13/15 anonim válasza:
igyál tusfürdőt, nem okoz maradandó kárt de garantáltan meghánytat
14/15 A kérdező kommentje:
igen már téli szünet van de ha véget ér legyenek ötleteim hogy hogyan legyek beteg mivel rögtön az új évet 1 téma záróval kezdjük... és nem tudok rá készülni mivel hiába tanulom meg meg minden... hogyha nem értem ...:'( csak ezért a tusfürdő hülyeség utána szaladhatok is kórházba hogy kimossák a gyomromat ahoz pedig semmi kedvem nincs AM IZOMLAZTÓT HONAN ÉS HOGY LEHET SZEREZNI?? AKI TUDJA AZ RJON 1E-MAIL-T a : patrik98@parisat.hu-ra Kérlek Titeket!:)
2010. dec. 22. 17:30
15/15 A kérdező kommentje:
jaa és még valami... a lázmérőnk az nem higany-os sajnos hanem ilyen szar digitális fülbedugdosós szar és anyum szokta megmérni a lázam személyesen mivel tudja hogy trükközni próbálok...:'( karira kérek új apucit+új anyucit:) úgyhogy reménytelen a trükközésem..:'( úgyhogy vagy lázas leszek vagy sem vagy valami tüdő gyuszi vagy valami... AM (INKÁBB DÖGLÖK OTHON HULLA BETEGEN MINT HOGY A SULIBA BESZEDJEK EGY NAPOM EGYEST ÚGY HOGY ÓRÁM VAN...)
2010. dec. 22. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!