Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrültem talán? Kicsit hosszú.
Figyelt kérdés
Próbálom röviden összefoglalni: Bejárónőként dolgozom Ausztriában bentlakással. 26 éves vagyok, a főnököm 60, elvált, a lányával lakik. Fél éve vagyok itt, de az elejétől éreztem a vonzalmat és egy ideje viszonyom van vele, amit úgy kell elképzelni, hogy hivatalosan nem vagyunk egy pár, de amikor a lánya nincs otthon hétvégenként, akkor együtt alszunk, szexelünk, sok időt töltünk együtt. Nem nevezném szerelemnek, de nagyon vonzódom hozzá. Mielőtt valaki azt gondolná, hogy a pénz miatt, annak mondanám, hogy abszolút nem pénzes és egy centtel sem kapok többet a megbeszélt fizetésemnél. Ami vonz benne az főleg az esze, rettenetesen okos, nagyon jó a humora, amolyan zseni típus. De hogy emiatt miért vonz szexuálisan is, azt nem tudom megfejteni. Nem tudom mit érzek iránta, nem hinném, hogy szerelem, de megőrülök például, ha más nőkről beszél, folyamatosan féltékeny vagyok, persze ezt nem mutatom ki. Zavar az is, hogy nem vesz annyira komolyan, de lehet, hogy ez mindkettőnk részéről csak színjáték, hogy csak szexről van szó és semmi több... Légyszi trollok kíméljenek, csak az írjon, aki jártas a pszichológiában, vagy tudna értelmeset mondani erre, esetleg már járt hasonló cipőben. Köszönöm!2013. okt. 22. 20:36
11/16 anonim válasza:
Szerintem, mindenképpen tisztázzátok, hogy ki-mit akar ettől az egész dologtól..és akkor te is úgy állsz az egészhez, meg ő is.. mert úgy tűnik, hogy Te neki jó kaland vagy.
12/16 anonim válasza:
Engedd neki az anált is hatha akar majd többet(érzelmileg)!
13/16 anonim válasza:
Na és? Ha bejön, mi van akkor? Mi itt a kérdés?
15/16 anonim válasza:
Engem az irodalomtanárom vonzott, habár idősebb volt nálam. Habár nem ennyivel, ezt durvának találom. Mi köztünk olyan 15-20 év volt, és az esze és az elvont gondolatai fogtak meg. Igazi művészlélek a pali, de végülis nem volt közöttünk semmi, csak flört.
16/16 anonim válasza:
Hát nem hinném hogy megőrültél.Nos ha egy diák vonzódik a tanárnőjéhez abban nincs olyan dolog mint amit a pszihologus lány mondot.ez hülyeség hogy anya vagy apa komplesszus.nem így működik az egész.talán mert a főnököd meg minden talán szereted ha valaki irányít .talán ha nem lett volna az nem feküdtél volna le vele.persze manapság furcsa hogy egy negyven éves pasi jár egy húsz éves lánnyal .de az is ritkán van hogy fiatalabb pasi időssebb csajjal. inkább a korosodó palik is a fiatabb lányokat kedvelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!