Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 1-2év korkülönbség sokat számít? Többi lent!
Figyelt kérdés
A lány 1évvel idősebb nálam és ezen gondolkodik h öszzejöjjünk e ugy h én fiatalabb vagyok! Sokat számít ez a korkülönbség szerintetek? Nekem bejön a lány és fülig szerelmes vagyok belé, ő is mondta h tetszem neki de nem tudja eldönteni h mi legyen! Mi lesz ennek a vége, összejövünk vagy sem?2013. okt. 28. 08:33
11/16 anonim válasza:
Nekem sok. Soha nem jönnék össze nálam fiatalabb sráccal. Velem egykorúval igen, de az általános a + 2-6 év.
12/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2013. okt. 28. 10:57
13/16 anonim válasza:
te hány éves vagy? mert az sem mindegy hogy 14 és 15 vagy 18 19. De szerintem egy év az nem a világ vége. Ha komolyan gondoljátok akkor összefogtok jönni. Sok sikert! ;)
14/16 anonim válasza:
hat ez nagyon nem kene szamitson de remelem azt tudod hgy a a baja hgy te vagy fiatalabb ha forditva lenne orulne nagyon es nem ragodna baromsagokon de na ez van
drukolok hgy igyis ossze jojon
szerintem nem erdemes ilyen csajal kikezdeni aki ezen parazik mert bisztos az van a fjeben hgy most bezologatnak majd neki hgy fiatalabb vagy meg minden
15/16 anonim válasza:
Anyám és apám között öt év a korkülömbség, és anyum az idösebb
16/16 anonim válasza:
1ev? most komolyan ezen fennakad?
jol kezdodik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!