Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Korkülönbség. Mit nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korkülönbség. Mit nem lehet érteni ezen?

Figyelt kérdés

Már többször láttam itt, hogy ki irogatják, hogy nem normálisan a huszon éves nők, hogy náluk jóval idősebb férfival vannak együtt és szegény fiatal srácok meg emiatt vannak egyedül. Nem, nem emiatt vannak egyedül, hanem azért mert a nagy része csapodár, a farka vezeti és még sokan nem tudnak hosszú távon gondolkodni, tervezni. Sokaknak fontos az egzisztencia építés, melyet nem tudnak komoly kapcsolat alatt megtenni. Szomorú, de ez van.

Én 24 éves nő vagyok és a párom 39 éves. Hülye lennék, hogy vele vagyok és nem egy 27 éves pasival?! NEM! Ugyanis sokkal érettebb a párom, talpraesettebb, figyelmesebb. Fura, hogy elítélik a magam fajta nőket csak azért mert 15-20 évvel idősebb férfival járnak. Talán ha a fiatalabb generációnak előbb nőne be a feje lágya, akkor nem így működne manapság a világ!

2013. okt. 30. 11:06
 21/98 anonim ***** válasza:
69%
így van!!!
2013. okt. 30. 11:37
 22/98 anonim ***** válasza:
55%

19.

A kettőt nem igen lehet összehasonlítani!Mind a kettő nehéz és megvannak a fontos szerepei.A kettő nem tud egymás nélkül meglenni.

Viszont ahogy hangoztatjátok...Az undorító.

2013. okt. 30. 11:37
 23/98 A kérdező kommentje:
Kíváncsian várom ezek után, hogy akik leírták, hogy undorító vagyok, meg anyagiak stb azok mit reagálnak arra amit írtam az előbb! Utána legyen nagy a szájuk! Ráadásul emiatt undorítónak titulálni valakit... Szerencse, hogy nem az én emberi mivoltomat minősíti... :)
2013. okt. 30. 11:42
 24/98 anonim ***** válasza:
Szégyelld magad, hogy undorítónak nevezel minket! A hozzád hasonló s*ggarcok miatt vagyunk kénytelenek hangoztatni, hogy amit mi csinálunk, az ugyanúgy munka, és ugyanolyan fontos!
2013. okt. 30. 11:42
 25/98 anonim ***** válasza:

Én sem hangoztatom,hogy modell barátnőt szeretnék.

Ti viszont ezt igen,ráadásul ez a kérdés is..Pont ezért vagytok undorítóak!

Tartsátok meg magatoknak,és úgy válogassatok párt!

2013. okt. 30. 11:44
 26/98 anonim ***** válasza:
60%
te vagy undóritó!!! te is ilyen "jaj én vagyok az isten" férfi lehetsz.. oh bocsánat fiút akartam irni
2013. okt. 30. 11:49
 27/98 anonim ***** válasza:
0%
Nyald ki az undorító p!csámat!
2013. okt. 30. 11:50
 28/98 anonim ***** válasza:

Hehe :)

Látom ti se vagytok jobbak nálam.Nem.Nem vagyok az isten,sosem hittem magam jónak.Csak élem az életemet,úgy ahogyan szerintem helyes.

2013. okt. 30. 11:51
 29/98 anonim ***** válasza:
42%
mi is úgy éljük ahogy szerintünk helyes.. idősebb férfi mellett
2013. okt. 30. 11:55
 30/98 anonim ***** válasza:

Csak van egy kis különbség!

Én nem jövök ide kiírni kérdést,és hangoztatni,hogy a fiatalság érezze s*rul magát!

2013. okt. 30. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!