Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazam van vagy igazam van a fiúkkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Minden pasi egy önző disznó!!!!!!!
Nem is kell pasi, mert csak a baj van vele....mindig a legrondább csajok kellenek nekik, vagy rondák, vagy csak kihasználják a lányokat, a legjobbakat meg észre se veszik!!!!!!!!!!!!!!!!!Minek vannak a világon?
minden pasi menjen vissza onnan ahonnan jött...holnaptól l.zbi leszek...
2009. nov. 12. 17:34
41/51 anonim 

válasza:

Mintha a nők nem ugyanarra vágynának mint a férfiak komolyan.
42/51 anonim 

válasza:

Most téged vagy kidobtak, vagy a pasik szimplán nem vesznek figyelembe. Nem tudom, melyik a rosszabb, de hogy nincs igazad, az tuti. Mindegy kislány, fel a fejjel!:)
43/51 anonim 

válasza:

És újabb bizonyíték arra, amit a nőkről gondolok....
44/51 anonim 

válasza:

Ha a legjobbak alatt magadra gondolsz, akkor azért nem vesznek észre, mert a legjobbak alatt magadra gondolsz:)
45/51 anonim 

válasza:

huh...baszátok már meg..nem lezbi..hanem leSZbi
am meg nincs igazad
46/51 anonim válasza:
nem egészen így van.mindenki aki csalódott első reakciója ez a beszólás.a normális pasik, például egyáltalán nem azt nézik, hogy milyen a külsője a csajnak. nekem például a pasim egy jóképű, sok csini baba csaja volt, de nem sokáig...én soha nem gondoltam volna,hogy valaha rámnézhet, és most itt vagyok 2éve vele, és boldogok vagyunk....minden szabadidejében velem van, és naponta próbál kényesztetni, virágokkal stb. nyugi, megkapod te is azt a pasit aki elfelejteti veled ezeket a mondatokat:)sok sikert...és ne általánosíts, mert nem mindenkire igaz.vannak olyan pasik is, de azokért nem éri meg idegeskedni...
47/51 anonim válasza:
hat vannak szemet pasik akik csak azt akarjak vagy csak jatszanak velunk lanyokal.....de azert nem mindeki ilyen van 1 par kivetel is......
49/51 anonim 

válasza:

Szerintem igazad van!
a pasiknak nem kell a jó nő, mert akkor minden nap aggódhatnak azon, hogy vajon velük marad-e a csaj, megfelelési kényszerük van állandóan, ami persze nem lehet kellemes...
ezért egyszeűbb egy csúnya lányt választani vagy egy átlagosat, akiért nem kell aggódni, hogy lecsapják a pasi kezéről...hát ja ez van
50/51 anonim 

válasza:

A szeretsz valakit akkor a: megbízol benne b: számodra Ő a világ legcsodálatosabb lénye. Már pedig akkor nem féltékenykedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!