Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igazam van vagy igazam van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazam van vagy igazam van a fiúkkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Minden pasi egy önző disznó!!!!!!!

Nem is kell pasi, mert csak a baj van vele....mindig a legrondább csajok kellenek nekik, vagy rondák, vagy csak kihasználják a lányokat, a legjobbakat meg észre se veszik!!!!!!!!!!!!!!!!!Minek vannak a világon?

minden pasi menjen vissza onnan ahonnan jött...holnaptól l.zbi leszek...

2009. nov. 12. 17:34
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
78%

17:53 as, MEKKORA IGAZSÁÁÁG!!!:DD:DDD

A kérdezőnek pedig: 20 éves pali vagyok és eddig akárhány nőm volt mindig csak átb*szott és dobott, kihasználták hogy kedves vagyok velük és megértő, aztán meg sz*rba sem néznek. q-ra elegem van ebből de tudod mit? azért se leszek b**i! ha szüzen halok meg se érdekel, de én az ilyen nők miatt nem fogok más lenni!Már csak azért is hogy pár ilyen csajt mint te jól meg szivassak hogy észre vegyék már nem körülöttük forog a világ!!!

Ja és ha talán vissza vennél az egódból lehet észrevennének!:)

2009. nov. 12. 18:52
 22/51 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem is túlzol. Nem minden pasi önző disznó, például az én barátom sem az. Most azért írtad ezt, mert csalódott vagy, de valószínűleg nem a megfelelő pasi mellett voltál, azért vagy ilyen. Egyébként nagyon nagy általánosítás lenne ilyet kijelenteni, hogy minden pasi szemét, hisz nem ismered a Föld lakosságának összes férfi tagját. Ennyiből a pasik is mondhatnák, hogy minden nő szemét, hisz őket is érték csalódások, őket is átbaszták. Tény, hogy vannak szemét, önző pasik és nők is, de ez nem azt jelenti, hogy mind ilyen.

19/L

2009. nov. 12. 18:55
 23/51 anonim ***** válasza:
77%

Igazad van!

Találkoztál egy önző disznóval (te persze szinte hibátlan vagy) - ezért aztán tuti biztos, hogy MINDEN pasi önző disznó!

Épp ezért a legjobb, ha soha többé rá se nézel egyre sem. Mindenki csak jobban jár vele.

2009. nov. 12. 19:27
 24/51 anonim ***** válasza:
78%
Az én párom egyáltalán nem önző disznó, a legodaadóbb férfi akit ismerek, imád engem és én is őt. Neked csak rosszak a tapasztalataid, hidd el vannak normális pasik is.
2009. nov. 12. 21:35
 25/51 anonim ***** válasza:
74%
ja csak gondolom nem elég "menők" ; )
2009. nov. 13. 04:22
 26/51 anonim ***** válasza:
60%
Nincs igazad!
2009. nov. 13. 07:30
 27/51 anonim ***** válasza:
51%

Nincs igazad kicsi szivem, nem varhatod el egy pasitol sem,hogy tokeletes legyen ebben a tokeletlen vilagban.

Te sem vagy tokeletes ha igy beszelsz. Engem is az egesz pasim atbaszott es nekem is qurvara elgem van beloluk , de pasi nelkul unalmas az elet. Amiert atbasztak de az az elotti boldogsagot enzem mindig es vannak olyan percek amiert erdemes volt elni , igen szerintem toluk kene vard a boldogsagot mert van amit sajat magadnak enm tudsz megadni.

Nem tartom magam szep onek es megsem vagyok a pasik kedvence.... ahh lehet ezt felre lato, hogy nekik a csunyak kellenek.

Lehet azert nem kellesz neki mert egy harpia vagy :)

2009. nov. 14. 21:42
 28/51 anonim ***** válasza:
65%

Én úgy ahogy van az egész emberiségről ezt gondolom. Ha nem tetszik nyugodtan vess véget a szenvedéseidnek.

16/F

2009. nov. 14. 21:44
 29/51 anonim ***** válasza:
59%
Igen! És minden nő büdös qrva! Éljen az általánosítás!
2009. nov. 14. 21:45
 30/51 anonim ***** válasza:
5%
ha nincsen Ádám akkor ti se vagytok lányok...
2009. nov. 14. 21:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!