Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik kapcsolatban vagytok, ti flörtöltök más fiúkkal?
Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán nem néztek másra?Esetleg hajt még a vadászösztön?
Kort is írj és azt,hogy mióta vagytok együtt a pároddal.
Fiúk is írhatnak:)
2011. szept. 12. 18:37
2/8 anonim válasza:
Tini koromban flörtöltem. Aztán rájöttem, hogy nem akarok ribanc lenni.
5/8 anonim válasza:
gondolom szemezésre gondolsz, meg ilyesmi... Én nem tom a lányok flörtölnek e fiú vagyok :D Bár volt egy két exem aki flörtölt másokkal. De őket amúgy sem vettem komolyan.
6/8 anonim válasza:
Én egyáltalán nem foglalkoztam más pasikkal. A szép példányokat megnéztem, de annyi.
2,5 évig voltunk együtt, és soha nem tudtam volna mással flörtölni úgy, hogy közben tudom, hogy ő otthon vár.
24/l
7/8 Mitmivan? válasza:
Nem flörtölök.
18L, 3 és fél éve járunk.
8/8 A kérdező kommentje:
Van egy fiú az osztályba,akinek van barátnője és folyamatosan célozgat,hogy tetszem neki,pedig tudja,hogy van barátom.
Nem akarok szemét lenni rögtön az első pár napban,de nem értem,hogy gondolja ezt a dolgot.
Próbálom poénnak venni az egészet,de már nem annyira vicces.
2011. szept. 12. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!