Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazam van vagy igazam van a fiúkkal kapcsolatban?
Minden pasi egy önző disznó!!!!!!!
Nem is kell pasi, mert csak a baj van vele....mindig a legrondább csajok kellenek nekik, vagy rondák, vagy csak kihasználják a lányokat, a legjobbakat meg észre se veszik!!!!!!!!!!!!!!!!!Minek vannak a világon?
minden pasi menjen vissza onnan ahonnan jött...holnaptól l.zbi leszek...

Jesszusom... nem túlzol egy kicsit?
Szerintem van annak is oka miért a másik csajjal van..
Azt írod, hogy te szebb vagy de azon nem gondolkozol el, hogy a másik csaj lehet, hogy belsőleg szebb mint te???

A kérdező kommentje:
"azt poénból írtam h l.zbi leszek hnaptól -.-"
De édes! Én az egészet nem tudtam komolyan venni :)
nem csak én vagyok így vele, több barátnőm is ugyanezt gondolja...
meg a boldogságot se egy pasitól fogom várni, hanem saját magamtól..

Ronda, nem ronda, édes istenem... mindenkinek más tetszik. Én egy kövér csaj vagyok, és van barátom már lassan 4 éve, mert én így tetszek neki, én vagyok az ideálja.
Na bumm.
Ha beledöglesz is, soha nem fogsz bejönni annak a pasinak, akinek a kövér, sovány, szemüveges, vagy akármilyen más csaj jön be. Jó helyen kell kopogtatni.
Ráadásul nem csak szexre mennek a pasik, és nem mind önző disznó.
Na, szóval fel a fejjel és gondold végig, amiket írunk. ;) Hosszú az élet, és magányosan nem jó. (már akinek)
20/N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!