Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazam van vagy igazam van a fiúkkal kapcsolatban?
Minden pasi egy önző disznó!!!!!!!
Nem is kell pasi, mert csak a baj van vele....mindig a legrondább csajok kellenek nekik, vagy rondák, vagy csak kihasználják a lányokat, a legjobbakat meg észre se veszik!!!!!!!!!!!!!!!!!Minek vannak a világon?
minden pasi menjen vissza onnan ahonnan jött...holnaptól l.zbi leszek...

Itt a kérdezőt nagyon pofára ejthette valaki.
Azzal előrébb vagy ha hülyeségeket írsz, ezzel megoldottad a problémád? Mennyivel vagy előrébb, ha lehordassz mindenkit a sárga földig?
Amúgy nincs igazad, mert a srácok között is vannak normálisak.
,,csak a ronda csajok kellenek nekik''...
De nagy egód van, egyébként meg aki szerinted nem szép az már a srácoknak se tetszhet?
Szállj le a földre és ne legyél ennyire elszállva.
Nem szabad általánosítani.
egy lány

"Igazam van vagy igazam van"
Ha ennyire biztos vagy benne, miért kérdezed meg? -.- :D
Rasszista vagy amúgy :) Csak nem a bőrszín, hanem a nem alapján ;)
Mindegy, néhány nap/hét múlva már amikor túltetted magad a szakításon majd rájössz, hogy milyen hülyeségeket írtál ;)

Na most őszintén? Muszáj még néhányt belerúgni abba aki már amúgy is a padlón van?
Jó, ez nem dühöngő szoba, de akkor is.
Egy ellen példa. Én 23 vagyok és férfi. Majd elolvadok ha boldog párokat látok az utcán. Ha önző lennék, akkor gondolom egy ilyen eseménytől szimplán megölne az irigység. OK, te a "ez is csak le akar tepernitől" vagy kiborulva. Ami engem illet undort kapok az olyan lányoktól akik néhány mondat után már tapadnak.
Bár igaz, sok férfitől kaptam már negatív véleményt emiatt a gondolkodás miatt. De azért vannak kivételek.
Ne másokat hibáztass! Rajtad múlik kit találsz. Ha pedig állandóan ugyanolyan pasikba buksz akkor valamit állandóan hibásan csinálsz.

Attól, hogy te egy hülye kis k*rva vagy még nem jelenti azt, hogy a pasi a szemét. Pontosabban lehet, hogy ez a pasi szemét, de nem mind ilyen - csak sajnálni tudlak ha mindig az ilyenek találnak meg. Először inkább magadban tégy rendet, aztán okoskodj: amíg magaddal nem vagy tisztában addig mással sem tudsz az lenni.
Amúgy meg bármilyen nemű sértegetés tilos a fórum szabályzatai alapján.

Szerintem te egy:
öntelt,újgazdag,buta és rajoskodó csúnyaság vagy.
Az tény, hogy nem értek egyet a kérdezővel, de miért kell válogatott káromkodást használni??? Ezzel bennem is azt erősítitek, hogy a pasik többsége ilyen paraszt. Pedig mivel én is pasi vok, tudom, hogy vannak kívételek, (de vannak ösztönlények is sajnos.)
Én pl.: Nem hiszem, hogy önző disznó vagyok (fél éve vagyok a barátnőmmel, és csak azt keresem, hogy tudnék neki kedveskedni), és nem a csunya nőket szeretem.
F/21

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!