Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok akkor is tudja, hogy "női bajotok" van, ha nem mondjátok neki?
"Komoly, őszinte kapcsolat. Gratulálok."
off. következik
Ez nem kapcsolat......... Ezek még csak kis tinik akik összefekszenek. Azt sem tudják mi ciki és mi nem ciki egy kapcsolatban. Nekik az jelenti a kapcsolatot hogy kivel fekszenek le épp de szerintem a másikról csak a nevét és a szerszám méretét ismerik..........
Tisztelet a kivételeknek, ez nem mindenkire jellemző csak a tinik 90%-ára
Egyrészt bogyót szedek, látja mikor fogy el. Másrészt az első napot 2 cataflammal élem túl, tehát észre is veszi rajtam ha épp megjött.
Aztán szoktam neki mondani, hogy bújjunk össze este, mert másnap nem lehet. Illetve majd megveszek érte mikor megvan, le se tud magáról vakarni. :D Máskor tudom magam tűrtőztetni, ilyenkor nem annyira.
És nem mellesleg nem való neked még a kapcsolat.
Ez a világ legtermészetesebb dolga.
Na meg azt gondol, amit akar? Nagyon szeretheted a kedves "párodat", ha ilyet mondasz. A legnagyobb baromság azt mondani, hogy nincs kedved.. Néha van ilyen, de pont elég akkor ezt mondani.
Mivel rendszertelen a vérzésem, nem tudja a férjem előre számolgatni. Én sem tudom. pl a legutóbbi 5 hónapban csak 2x jött meg, 1szer gyógyszer hatására, aztán 1 hónap kimaradás után magától. Szóval lehetetlen kiszámolni, és segíteni sem tudnak rajta.
Így aztán szoktam neki mondani, mert akkor 5 napra az orális szex részt ki kell hagyni. Minden más megtörténik. Nekem a szex segít a görcsökön.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!