Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párotok akkor is tudja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotok akkor is tudja, hogy "női bajotok" van, ha nem mondjátok neki?

Figyelt kérdés
2013. okt. 22. 10:10
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
Egy nő ilyenkor alapból elhúzódik egy férfitől, így nem nehéz a férfinek tudnia.
2013. okt. 22. 10:30
 22/49 anonim ***** válasza:
megszámolja a tampont? mivan?
2013. okt. 22. 10:32
 23/49 anonim ***** válasza:
Igen. Előtte 3 nappal hisztis vagyok, valahogy akkor semmi nem jó, érzékenyebb vagyok.Ha pedig megjött az első nap utálom ha bárki is hozzám ér, vagy hozzám szól.
2013. okt. 22. 10:32
 24/49 sippara ***** válasza:
Igen :) előtte két nappal "szétesik" a kutya engedelmessége, egy nappal előtte pedig én is dögrováson vagyok, látványosan agonizálok az ágyon :) Nem nehéz észrevenni :)
2013. okt. 22. 10:36
 25/49 anonim ***** válasza:
nálunk mindig mondja hogy na hamarosan megjön:D mivel amikor már közeledik csokira éhezem plusz mindenáron menni akarok valahova ,de nem tudom mit csináljunk és ilyenek,van hogy ő hamarabb veszi ezt észre mint én:D
2013. okt. 22. 10:36
 26/49 anonim ***** válasza:
100%

Ciki szólni neki??? Mióta vagytok együtt kicsilány??? Nekem a párom szinte vezeti is fejben, mert nem nehéz kiszámolni, mivel gyógyszert szedek én is. Van hogy rákérdez, hogy "akkor jövőhéten itt a napja?" Abban az időszakban pedig rendszeresen kérdezi, hogy minden rendben van e, nem fáj e épp a hasam, megjött e rendesen (gyógyszernél előfordult már hogy szinte csak végig pecsételtem)

Ebben mi a ciki? Elvileg egy pár vagytok, és ez hozzátartozik a női léthez.

2013. okt. 22. 10:40
 27/49 anonim ***** válasza:
100%
szerintem semmi ciki nincs benne. Egyébként nekem eü gondok miatt szinte mindig megvolt, úgyhogy már akkor kérdezte, hogy lehet-e szexelni, vagy megvan még? :( De tegnap végre!!!!!!!!! :) egyébként nincs benne ciki, az én férjem sem vette észre korábban, csak szóltam neki, hogy fáj a hasam, miért megvan? igen. pont. Ebből szerintem nem kell akkora gondot csinálni.
2013. okt. 22. 10:44
 28/49 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém rá szokott kérdezni, hogy ,,Hol tartasz a ciklusodban?", ,,Most lesz peteérésed?", nagyjából képben van, de mindig mondom neki, mikor megjött, meg észre is veszi. Semmi ciki nincs ebben, hozzánk tartozik, ahhoz, hogy nők vagyunk.
2013. okt. 22. 10:45
 29/49 anonim ***** válasza:
Onnan tudja, hogy olyankor lerakom a tamponos dobozt a wc mellé. :) De nyafogni is szoktam, hogy fáj a hasam. Eleinte tényleg ciki volt, de már egyáltalán nem. Persze ez azon is múlik, hogy a pasi hogy áll ehhez a témához. Ha feltűnően undorodik tőle, akkor megértem, hogy kellemetlen közölni.
2013. okt. 22. 10:50
 30/49 anonim ***** válasza:
Mivel fogamzasgatlot szedek, mindig ugyanakkor jon meg. De szoktam szolni elotte, hogy epp aktualis lesz, mert mindig hetvegere esik.
2013. okt. 22. 10:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!