Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párotok akkor is tudja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotok akkor is tudja, hogy "női bajotok" van, ha nem mondjátok neki?

Figyelt kérdés
2013. okt. 22. 10:10
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. Mindennap megszámolja a tampont vagy mi?
2013. okt. 22. 10:22
 12/49 anonim ***** válasza:

Tudja. Egyrészt első nap mindig eléggé görcsölök, ez azért feltűnik neki. Meg azokon a napokon nincs szex.

Én ebben semmi cikit nem látok, igaz, elég régóta együtt vagyunk.

2013. okt. 22. 10:23
 13/49 anonim ***** válasza:
Magától nem számol utána,a tablettákat nem nézi,mikor fogy el.Tegnap magától jött rá!Bejött a fürdőbe mikor vettem fel a pizsit és megkérdezte,h "megint lóg belőled a cimke?":-D mondtam,jó lesz az madzagnak is,de mindegy...Amúgy mielőtt megjön kb kinyírom a családot,szóval szerintem magában tudja,h most pár nap ne nyúlj hozzám következik!:-)
2013. okt. 22. 10:25
 14/49 A kérdező kommentje:
Szerintem meg ciki az orrára kötni, hogy megjött.
2013. okt. 22. 10:25
 15/49 anonim ***** válasza:
Nehéz lenne nem tudnia, olyan erős görcseim vannak.
2013. okt. 22. 10:27
 16/49 anonim ***** válasza:
100%
Ciki? Tényleg házasok vagytok, vagy csak eltévesztetted a topikot?
2013. okt. 22. 10:28
 17/49 anonim ***** válasza:

Azt tudja hogy meg fog jönni, mert az előtte lévő napokban zabálhatnékom van :-)

Nem értem, mi benne a ciki. Amikor még nem éltünk együtt, akkor nyilván nem tudta, így ha utalt rá hogy milyen jót fogunk este hancúrozni felvilágosítottam.

2013. okt. 22. 10:29
 18/49 anonim ***** válasza:

Tudja, együtt élünk, nem nehéz észrevenni.

Egyrészt pár nappal előtte olyan hangulatváltozásaim vannak, meg hisztis vagyok, hogy ő kérdez rá, hogy "mi van, meg fog jönni?"

Másrészt mindig, minden este együtt zuhanyzunk. Mármint nem egyszerre, hanem egymás után, de megvárjuk egymást, és közben beszélgetünk, és ez a menzesz alatt sincs másképp, csak annyi, hogy amíg kiveszem a betétet/tampont fürdés előtt, megkérem, hogy ne nézzen oda. Utána meg ő is látja, amikor beteszem fürdés után.

25/N

2013. okt. 22. 10:30
 19/49 anonim ***** válasza:
Ciki? Egy normális párkapcsolatban nem ciki.
 20/49 anonim ***** válasza:
100%

13as vagyok.

Már mi benne a ciki?Természetes dolog!Mint ahogy a szex,mint ahogy h.van 2gyerekünk,és h.milliószor láttuk egymást csupaszon,betegen,hallottuk hogy megy a másik hasa mert beteg v.épp bezabált!;-)

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!