Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok akkor is tudja, hogy "női bajotok" van, ha nem mondjátok neki?
Tudja. Egyrészt első nap mindig eléggé görcsölök, ez azért feltűnik neki. Meg azokon a napokon nincs szex.
Én ebben semmi cikit nem látok, igaz, elég régóta együtt vagyunk.
Azt tudja hogy meg fog jönni, mert az előtte lévő napokban zabálhatnékom van :-)
Nem értem, mi benne a ciki. Amikor még nem éltünk együtt, akkor nyilván nem tudta, így ha utalt rá hogy milyen jót fogunk este hancúrozni felvilágosítottam.
Tudja, együtt élünk, nem nehéz észrevenni.
Egyrészt pár nappal előtte olyan hangulatváltozásaim vannak, meg hisztis vagyok, hogy ő kérdez rá, hogy "mi van, meg fog jönni?"
Másrészt mindig, minden este együtt zuhanyzunk. Mármint nem egyszerre, hanem egymás után, de megvárjuk egymást, és közben beszélgetünk, és ez a menzesz alatt sincs másképp, csak annyi, hogy amíg kiveszem a betétet/tampont fürdés előtt, megkérem, hogy ne nézzen oda. Utána meg ő is látja, amikor beteszem fürdés után.
25/N
13as vagyok.
Már mi benne a ciki?Természetes dolog!Mint ahogy a szex,mint ahogy h.van 2gyerekünk,és h.milliószor láttuk egymást csupaszon,betegen,hallottuk hogy megy a másik hasa mert beteg v.épp bezabált!;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!