Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjetek/párotok olyan...

A férjetek/párotok olyan külsőleg akire azt mondjátok hogy "Igen, ő egy jó pasi" vagy belsőleg fogott meg titeket?

Figyelt kérdés
Én sokági válogató voltam (nem mintha megtehettem volna) szóval vártam a herceget akiért minden lány oda van stb. De az utóbbi időben már kb minden 2. viszonylag jó pasit elfogadnék. Nem kell hogy egy görög isten kinézetű legyen, csak legyen benne valami vonzó, meg magasabb legyen mint én. :) Ez így nem fura?
2012. okt. 8. 19:56
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
72%

na, jó dolog, h fejlődsz, és érettebb lettél :)

én már nagyon régen nem azt nézem, h hogy néz ki egy pasi, mi több, taszítanak a túl jóképű férfiak.

azok fognak meg, akikben van egy kis emberi hiba. mert ők valódiak. nem egy magazinból kivágott, tökéletesre formált műtárgy kell. az az izgalmas, amikor mindenki csak néz, h mi lehet ebben a pasiban olyan jó, h ez lány annyira szereti? ettől lesz igazán érdekes. egy jó pasiért egyértelmű, h minden csaj odavan.

egyébként a párom elég feltűnő jelenség, már első látásra megfogott a külseje. ami pedig mögötte van... nos, nála jobb embert keresve sem találtam volna. még jó, hogy a sors elémdobta :D egyébként jóképűnek mondható, de szerencsémre van egy olyan kis apró hibája, ami miatt a felszínes libák nem vetik rá magukat.

25L

2012. okt. 8. 20:05
 2/25 anonim ***** válasza:
95%
Nincsen férjem/barátom, de nekem mindig olyan pasik tetszenek akik nem olyan tipikus jóképűek, olyan is volt már akit a legtöbben csúnyának (vagy inkább "cikinek" - magas volt, vékony és szemüveges) tartottak. Nem szokott érdekelni a külső, amíg nem undorítóan néz ki az illető. :D (Fogatlan, csupa gennyes pattanás - bár ezt lehet kezelni szóval lehet ez sem zavarna annyira, 200 kilós, stb...)
2012. okt. 8. 20:05
 3/25 anonim ***** válasza:
77%

Én a csúnya pasikat szeretem. Bár a párom irto helyes. Neten ismertem meg és brahibol három hónapig nem küldtünk képet. Ha már így alakult akkor a belső fogjon is meg rögtön. Nem tarskereso volt sima csetoldalon futottunk össze hét éve. Hát éve együtt.

24/N

2012. okt. 8. 20:16
 4/25 anonim ***** válasza:
86%
A lelkét szeretem, a testét imádom.
2012. okt. 8. 20:19
 5/25 anonim ***** válasza:
96%

Kívül belül tetszik.

Sokan nem értik mit látok benne, mert külsőre se tetszik nekik meg belsőre se ( bár ők nem is ismerik). Én meg nem értem ők mit látnak rajta hiszen ugyanazt az embert nézzük és nekem nagyon bejön külsőre.

2012. okt. 8. 20:21
 6/25 anonim ***** válasza:
87%
Mindkettő, férjem az a tipikus művész alkat, félhosszú haj, laza, férfias öltözködés, nem egy kigyúrt, szolis állat. Ránéztem és azt mondtam, hogy basszus, ez a pasi úgy néz, hogy a bugyim csúszik lefelé, aztán persze nem ez történt, hanem rengeteg udvarlás, beszélgetés, lelkitársakká váltunk, hamarosan jött a közös élet, és 1,5 éve a fiunk is "becsöppent" közénk.
2012. okt. 8. 20:23
 7/25 anonim ***** válasza:
76%

Ha a fejét letakarva a testét mutatták volna meg ismeretlenül, azt mondtam volna, hogy kizárt, hogy összejöjjünk :)

De szerencsére felöltözve volt, mikor először találkoztunk (micsoda meglepetés :D), így az arca, tekintete volt az első, ami feltűnt, meg a csodálatos személyisége.

Fülig szerelmesen meg már azt mondom, hogy Ő a világ legjobb "pasija", és a testén is egy csomó mindent ellenállhatatlannak találok.

2012. okt. 8. 20:25
 8/25 anonim ***** válasza:
24%

Nekem eddig csak olyan párom volt, aki tetszett külsőleg.

Most udvarol egy pasas, de azt hiszem lekoptatom, annyira nem jön be a külseje, úgy érzem nem tudnék vele szexelni, azt sem tudnám elviselni, ha hozzámérne, megcsókolna.

2012. okt. 8. 20:54
 9/25 anonim ***** válasza:
95%

Az én férjem egy ,,igen, ő egy jó pasi", szerintem a legjobb. És belsőleg is. nekem szerencsém van :)

Többet ér mint a lottó ötös. és remekül főz is.

2012. okt. 8. 21:45
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
ooo csajok mennyi jo pasi...:D jo nektek!
2012. okt. 8. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!