A férjetek/párotok olyan külsőleg akire azt mondjátok hogy "Igen, ő egy jó pasi" vagy belsőleg fogott meg titeket?
na, jó dolog, h fejlődsz, és érettebb lettél :)
én már nagyon régen nem azt nézem, h hogy néz ki egy pasi, mi több, taszítanak a túl jóképű férfiak.
azok fognak meg, akikben van egy kis emberi hiba. mert ők valódiak. nem egy magazinból kivágott, tökéletesre formált műtárgy kell. az az izgalmas, amikor mindenki csak néz, h mi lehet ebben a pasiban olyan jó, h ez lány annyira szereti? ettől lesz igazán érdekes. egy jó pasiért egyértelmű, h minden csaj odavan.
egyébként a párom elég feltűnő jelenség, már első látásra megfogott a külseje. ami pedig mögötte van... nos, nála jobb embert keresve sem találtam volna. még jó, hogy a sors elémdobta :D egyébként jóképűnek mondható, de szerencsémre van egy olyan kis apró hibája, ami miatt a felszínes libák nem vetik rá magukat.
25L
Én a csúnya pasikat szeretem. Bár a párom irto helyes. Neten ismertem meg és brahibol három hónapig nem küldtünk képet. Ha már így alakult akkor a belső fogjon is meg rögtön. Nem tarskereso volt sima csetoldalon futottunk össze hét éve. Hát éve együtt.
24/N
Kívül belül tetszik.
Sokan nem értik mit látok benne, mert külsőre se tetszik nekik meg belsőre se ( bár ők nem is ismerik). Én meg nem értem ők mit látnak rajta hiszen ugyanazt az embert nézzük és nekem nagyon bejön külsőre.
Ha a fejét letakarva a testét mutatták volna meg ismeretlenül, azt mondtam volna, hogy kizárt, hogy összejöjjünk :)
De szerencsére felöltözve volt, mikor először találkoztunk (micsoda meglepetés :D), így az arca, tekintete volt az első, ami feltűnt, meg a csodálatos személyisége.
Fülig szerelmesen meg már azt mondom, hogy Ő a világ legjobb "pasija", és a testén is egy csomó mindent ellenállhatatlannak találok.
Nekem eddig csak olyan párom volt, aki tetszett külsőleg.
Most udvarol egy pasas, de azt hiszem lekoptatom, annyira nem jön be a külseje, úgy érzem nem tudnék vele szexelni, azt sem tudnám elviselni, ha hozzámérne, megcsókolna.
Az én férjem egy ,,igen, ő egy jó pasi", szerintem a legjobb. És belsőleg is. nekem szerencsém van :)
Többet ér mint a lottó ötös. és remekül főz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!