Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csajok őszintén ti szeretitek ha a pasi a szátokba élvez? Vagy igazából utáljátok csak nem mondjátok meg neki?
Figyelt kérdés
2012. szept. 5. 09:55
1/10 anonim válasza:
Én utálom és nem is nagyon engedem... Mondtam neki is, hogy undorító az íze, meg az állaga, adtam több próbát is a dolognak hátha, de öklendeztem tőle...
2/10 anonim válasza:
Van,aki kifejezetten élvezi,hogy csinálhaja,és élvezetet okoz a pasijának,van aki csak azért hagyja,mert szereti a párját,és örömet akar neki okozni,de ismerek olyat,aki ha csak meg látja,vagy érzi az ízét,akkor egyből hányik,allergiás rá...
3/10 anonim válasza:
Én utálom és ezt tudja is ...! -.-
19/L
4/10 anonim válasza:
Én nagyon szeretem nem tuDOM MIÉRT :D Egyszerűen nekeme z is a szex része és beindít ha rá gondolok meg az ízére.
5/10 anonim válasza:
Exbarátnőm nem igazán szerette az ízét, viszont mégis csinálta, mert imádta látni, hogy mennyire élvezem. Nem is erőltettem direkt, mert tudom, hogy van, aki egyáltalán nem bírja. Embere válogatja.
6/10 anonim válasza:
Én szeretem nagyon :) legalábbis a mostani párommal...az előzőekkel nem csináltam, szóval szerintem ez kapcsolatfüggő is.
7/10 anonim válasza:
Néha szeretem, néha meg nem..Az íze nem jó, de annyira meg nem vagyok finnyás , hogy ne csináljam, a lényeg a barátom öröme..!
8/10 anonim válasza:
Én nagyon szeretem. Ha valami nem jön be, azt megmondom neki.
9/10 anonim válasza:
Nem próbáltam még, de egyáltalán nem is akarom.
10/10 anonim válasza:
Én még a számba se vettem a @ és nem is szeretném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!