Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi az amire azt mondjátok, hogy ez a pasi tetszik? Mi az ideálotok?
HAJ: barna/fekete
SZEM: az mindegy :)
STÍLUS: laza,urban féle,általában bukom a torna cipősökre
BELSŐ: humoros,megbízható,okos,de nem kell feltétlen atomfizikusnak lennie és tudjon úgy kisfiúson is viselkedni;)
Világosbarna hajú,zöld szemű,jóképű(szabályos arcú),inkább kisfiúsabb kinézetű,magas ,vékony,srác. $.$
Legyen valami egyedi benne,ami megfog. Laza,spontán,humoros. Ne akarjon megfolytani a közeledésével,hagyjon nekem szabad teret. Szeretem a domináns pasikat,az se baj,ha kicsit flegma,azt nem akarom,hogy a tenyeremből egyen.
Öltözködésben abszolút az elegáns a nyerő. Ne ilyen gagyi cuccokat hordjon már. Jó,nem kell kőgazdagnak lennie,de az sosem hátrány, ha mondjuk megáll a lábán,és tud magának pénzt keresni. A megjelenésében legyen valami elegancia. Határozott legyen,és szeresse önmagát,az se baj,ha kényelmes egy kicsit,én is elég kényelmes típus vagyok...Ez lenne az én ideálom *.*
Az ideálom egy kedves, figyelmes, szerető és minden szempontból nyitott srác, olyan "művészlélek" féle, aki hangszeren játszik, vagy ír, rajzol. Olyan, aki szeret a szabadban lenni, sportolni és rockkoncertekre járni.
Külsőre leginkább a magas srácok jönnek be, hosszabb szőke hajja. (sötétszőke, szőkésbarna). Legyen izmos, de ne túlzottan, öltözzön lazán, de ne igényelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!