Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Női szemmel milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Női szemmel milyen egy hosszú gyárilag extra göndör hajú pasi? Béna, vagy elmegy, esetleg még tetszene is?

Figyelt kérdés

2012. szept. 20. 20:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kép nélkül ezt így sztem senki nem fogja neked megmondani. 21/L
2012. szept. 20. 20:51
 2/13 anonim ***** válasza:

nekem csak a tüsi haj jön be, ez van

de ettől nem gondolom bénának a hosszú hajú srácokat...semmi különöset nem gondolok róluk, olyanok, mint bárki más

2012. szept. 20. 20:53
 3/13 A kérdező kommentje:
Fogalmazzunk úgy, hogy kb. olyan mint a Balázs Pulié, csak attól kissé rövidebb ha teljesen fel van göndörödve, és gesztenye barna színű! Kifésülve kb most 20-25cm lehet viszont ha megmosom és hagyom magától megszáradni, olyan 6-7cm-re göndörödik vissza! Remélem így el tudjátok képzelni, ha nem muszáj, ide nem linkelnék magamról képet!
2012. szept. 20. 20:56
 4/13 anonim ***** válasza:
Akkor linkelj privibe.
2012. szept. 20. 20:57
 5/13 A kérdező kommentje:
Privibe? És mi van ha te véletlenül egy szőrös perverz homi manusz vagy, és az én képemre fogsz élvezkedni!? :D
2012. szept. 20. 21:20
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene,szeretem a hosszú göndör hajat!! :)
2012. szept. 20. 21:23
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát már egy ideje böngészem a netet, hogy legalább valami hasonlót találjak, de egyik sem olyan mint az enyém! mindegyik kevésbé göndör! Nem merem belinkelni a képemet, mert sok hölgy zaklatóm lenne hirtelen! :P
2012. szept. 20. 21:30
 8/13 A kérdező kommentje:

Na, nagy nehezen csak találtam egy kb. ugyan olyat, csak hogy vizualizálni tudjátok!

[link]

2012. szept. 20. 21:34
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem jön be egyáltalán, de ettől nem béna, biztos van olyan, akinek tetszik.

19l

2012. szept. 20. 21:37
 10/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk évekig tar kopasz voltam!
2012. szept. 20. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!