Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, nektek tetszenek a gondor haju fiuk? Inkabb göndör, vagy inkabb egyenes? Hosszu/rovid?
Igeeeeeeeeeeeeeeeeen!:D
Odavagyok értük... Tényleg. :)))
Nekem a rövid hajú srácok jönnek be. Ha rövid, akkor a göndörség sem látszik szerintem. A hosszú göndör semmiképp nem jöhetne szóba nálam :S Viszont a vasalt haj sem a kedvencem.
18/L
Nekem nagyon tetszenek:) Olyan igazi göndör haj szerintem annyira nem átlagos, ezért nem tudnám megmondani, hogy a göndör, vagy az egyenes haj jön-e be jobban... attól függ, hogyan áll a srácnak. De ha az egyenes az vasalt hajat jelent, akkor a göndör:)
Ne legyen fullrövid, de ne is legyen vállig érő, főleg, ha göndör. Leginkább az olyan hosszúságú haj tetszik, mint a második válaszoló első képén:)
Nekem tetszenek.Nagyon.Tetszenek azok is amiket az egyik valaszolo linkelt.
18/L
igazságszerint mind1 a göndör cuki az egyenes meg jó:DDDD
a lényeg h ne legyen rond a afiu és szingli legyen(((:
17/L
én mindkettőt szeretem
ha egyenes akkor legyen olyan zac efronos(nem szeretem őt de a haja nagyon jó:D)
ha göndör akkor legyen ilyesmi: [link]
(:
Régen a rövid hajú fiúk jobban bejöttek, mindegy milyen haja van, csak ne legyen vasalt.
Mostanában a hosszú hajúakra bukom,inkább egyenes, de lehet benne 1-2 kicsike hullám is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!